1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Uzağı yakın eden Karadeniz zekası
Uzağı yakın eden Karadeniz zekası

Uzağı yakın eden Karadeniz zekası

Karadenizli vatandaşın kurduğu bu köprü görenleri hayran bırakıyor...

A+A-

ZONGULDAK'ın Kilimli Beldesi'nde, 7 katlı binanın 5'İnci katında oturan işadamı 75 yaşındaki Nizamettin Velioğlu, karşı binanın aynı katında oturan kızının evine balkondan balkona köprü yaptırdı.


İŞTE GERÇEK SEVGİ KÖPRÜSÜ
Velioğlu Demircilik'in sahibi Nizamettin Velioğlu, Kilimli Beldesi Güney Mahallesi'nde 1993 yılında yaptırdığı iki apartmanın 5'inci katlarını kendisine ve kızına tahsis etti. A blokun 5'inci katında oturan Nizamettin Velioğlu, B blokun aynı katında oturan evli kızı Gülsüm Kaymakçı'nın evine kestirmeden gidebilmek için 3 yıl önce balkondan balkona köprü yaptırdı. Velioğlu Ailesi ile Kaymakçı Ailesi, merdiven inip çıkmadan, üstü ve yanları kapalı olan köprüden geçerek birbirlerini ziyaret ediyor.

Babası Nizamettin Velioğlu ile birlikte yaşayan 42 yaşındaki Ümit Velioğlu, projenin babasına ait olduğunu belirterek, “Babam kardeşimizle birbirimize daha rahat gidip gelebilmemiz için böyle bir köprü yaptırdı. Çok da güzel oldu. Hem kızkardeşim ve eşi, hem de bizler birbirimizin evine kestirmeden gidip geliyoruz. İki balkon arasındaki köprüyü görenler şaşırıyor. Babamın bu Karadeniz zekası evimize gelen misafirleri de şaşırtıyor doğrusu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum