1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Üzülmez'den Rize'yi üzecek sözler!
Üzülmez'den Rize'yi üzecek sözler!

Üzülmez'den Rize'yi üzecek sözler!

Rizespor'da şampiyonluk yaşayan İbrahim Üzülmez çıtayı yükseltti ve "Beşiktaş yarın gel dese ben hazırım" açıklaması yaptı! Başkan Yardımcı ise, "Orda dur! Patron biziz" dedi!

A+A-

TFF 1. Lig'de Çaykur Rizespor'u şampiyon yapan teknik direktör İbrahim Üzülmez, "Beşiktaş yarın gel dese ben hazırım. Neden hazır olmayayım ki? Oyuncu gurubuna bakıyorsunuz Quaresma bir yanda, Babel bir yanda. Pepe'si, Talisca'sı... Bize verdikleri zaman Beşiktaş'ı neler yapabileceğimizi göstereceğiz inşallah." dedi.

TFF 1. Lig'de Çaykur Rizespor ile şampiyonluk yaşayıp, ekibini Süper Lig'e çıkaran teknik direktör İbrahim Üzülmez, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

"BEŞİKTAŞ'A GEL DESELER, HAZIRIM!"

Beşiktaş'ın teknik direktörü olmak ister misin sorusu sorulan Üzülmez, "Bu genç hoca algısını eğer yıkarsak bir gün olacağız inşallah. Elazığ'a gidiyorsun lider yapıyorsun, Gençlerbirliği'ne gidiyorsun 32 puan topluyorsun ikinci yarı. Diyoruz ki işte bazen kendimizi de ön plana çıkartmak lazım. Şimdi geldik Allah'a şükürler olsun Çaykur Rizespor'u şampiyon yaptık. Ancak büyük takımlara gitmek için lobi mi derler bilemiyorum ama onları yapmamız gerekiyor. "Hedeflerin arasında var mı?" diye sorarsanız, var. Allah nasip eder mi bilemeyiz tabii ki. Bana yarın gel deseler ben hazırım. Neden hazır olmayayım ki? Oyuncu gurubuna bakıyorsunuz Quaresma bir yanda, Babel bir yanda. Sonrasında Pepe'si, Tolgay'ı, Talisca'sı... Bize verdikleri zaman Beşiktaş'ı neler yapabileceğimizi göstereceğiz inşallah. Kulübümüze de inanıyoruz, güveniyoruz. Yeter ki bize kaliteli oyuncu gurubunu versinler. Ben oyuncunun iç dünyasını yaşayan insanlardan birisiyim. Bizim kontrata bağlı olarak takımlarımızda olmamamız gerekiyor." cevabını verdi.

RİZESPOR BAŞKANINDAN CEVAP GECİKMEDİ!

Rizespor'daki görevine gelecek sezon da devam edecek olan teknik direktör İbrahim Üzülmez “Hedeflerim arasında bir gün Beşiktaş'ı çalıştırmak var” derken Başkan Hasan Kemal Yardımcı bu duruma tepki gösterdi.

 Konu hakkında konuşan Başkan Yardımcı, “Orda dur! Patron biziz. Bir adım daha ileri gelme! İstersek göndeririz, istemezsek göndermeyiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Hasan Kemal Yardımcı, Rizespor'un derdinin teknik taktik olmadığına vurgu yaparak, “Rizespor'un derdi şeffaflık ve transfer politikasıdır. Derdimiz mali, muhasebe hesaplarıdır. Futbolcuya para ödemesi yapamazsan, taktiğin ne kadar iyi olursa olsun iki maç gider üçüncü maçta lastik patlar. Bizim görevimiz işini doğru yapacak olan teknik direktör ve futbolcuları bulmak. Muhasebe sakat olursa teknik taktiğin faydası yoktur. Kamuoyu 'İbrahim hoca ile gidemeyiz' diyor. Hocanın ilk devre performansını koyun bir kenara, hoca ne kadar müdahale edebildi; bir de ikinci devrede gösterdiği performansı koyun ortaya. İbrahim hoca çok daha iyi işler yapacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum