1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Uzungöl'ün cazibesi bitmez
Uzungöl'ün cazibesi bitmez

Uzungöl'ün cazibesi bitmez

Trabzon’un önemli turizm merkezlerinden olan Uzungöl’ün içinde bulunan adacık turizmcilerin hedefi haline geldi.

A+A-

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uzungöl Belde Belediye Başkanı Mehmet Nuri Alibeyoğlu, Uzungöl’de bulunan yaklaşık 90 metrekarelik adacığın turizmciler tarafından kiralamak amacıyla kendilerine çeşitli teklifler yapıldığını söyledi.
Yapılan tekliflerin çok cazip teklifler olmasına rağmen bunları geri çevirdiklerini ifade eden Alibeyoğlu “Uzungöl sadece turistlerin değil, kaz, yaban ördeği gibi çeşitli kuş türlerinin de uğrak yeri. Bu kuş türleri de bizim misafirlerimiz. Bu kuşlarımızın tek barınacak yerleri ise göl üzerinde bulunan o küçük adadır. Bu adayı da kazanç kapısı yaparsak kuşlarımızı göçe zorlarız. Amacımız Uzungöl’ü sadece doğa cenneti ile değil kuş cenneti ile de tanıtmaktır. Bu yüzden Uzungöl adasının kesinlikle kiraya verilmesi ve buradan turizmcilerin kazanç sağlaması söz konusu olamaz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum