1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Vali, Sarp kapısında uyardı
Vali, Sarp kapısında uyardı

Vali, Sarp kapısında uyardı

Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, Sarp Sınır Kapısı'ndaki yolcu girişinden, yolcu çıkışına kadar tüm birimlerde detaylı incelemelerde bulundu.

A+A-

Vali Cengiz Aydoğdu, Sarp Sınır Kapısı'ndaki yolcu girişinden, yolcu çıkışına kadar tüm birimlerde detaylı incelemelerde bulunarak, Hopa Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Mehmet Hilmi Türkoğlu'ndan bilgi aldı.
Gümrük sahasında gördüğü bazı eksikler karşında yetkililerin daha dikkatli olmasını isteyen Vali Aydoğdu, "Bu kapı bir ülkeyi temsil ediyor. Sizler personellerinizle birlikte daha duyarlı olmalısınız. Özellikle güvenlik için yerleştirilen kameralardan günün 24 saati sürekli gümrük sahasında olup biteni dikkatli bir şekilde takip etmelisiniz. Elinizde telsizlerinizle şüpheli davranan kişi ve araç sahiplerini dikkatle izleyip gerekli tedbirleri almalısınız" dedi.
Sarp Sınır Kapısı'nın, önümüzdeki aylarda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nce yıkılıp yeniden dizayn edileceğini açıklayan Vali Aydoğdu, gümrük sahasının ve fiziki yapılarının ülkeyi temsil edecek şekilde bakım ve temizliğine dikkat edilmesi gerektiğini yetkililere hatırlattı. Vali Aydoğdu, gümrük sahasındaki incelemelerin ardından VİP salonunda İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Birol Şimşek, Hopa Kaymakamı Şahin Aslan, Hopa Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Mehmet Hilmi
Türkoğlu, Sarp Muhafaza Müdürü Ahmet Yüksektepe, Sarp Gümrük Müdürü Yusuf Değirmenci, Sarp Kaçakçılık ve İstihbarat Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürü Erkal Tan'ın katılımıyla bir toplantı yaptı. Toplantıda, kapıdaki eksikliklerin giderilmesi konusu ve alınacak önlemler görüşüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız