1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Çeber'den Pazar'da Radar Komutanlığına ziyaret
Vali Çeber'den Pazar'da Radar Komutanlığına ziyaret

Vali Çeber'den Pazar'da Radar Komutanlığına ziyaret

Rize Valisi Kemal Çeber, Pazar Hava Radar Kıta Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

A+A-

Gerçekleştirilen ziyarette Vali Çeber’e, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Adalet Komisyonu Başkanı Adem Amaç, İdare Mahkemesi Başkanı Ali Hamza Şahin, Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı eşlik etti.

rdr5.jpg

Vali Çeber yapılan incelemelerde Pazar Radar Hava Kıta Komutanı Üsteğmen Çoskun Yaşar Kurteş’ten yapılan çalışmalar, teknolojik araçlar, personel durumu ve çeşitli konular hakkında bilgi aldı.

rdr4.jpg

Vali Çeber yapılan bilgilendirmelerin ardından, Hava Radar Kıta Komutanlığının Rize için çok önemli bir konumda yer aldığını vurgulayarak, “Hava Radar Kıta Komutanlıklarımız ilimizde ve ülkemizde çok önemli bir görevi icra ediyorlar. Onlar bizim gökyüzündeki kapanmayan gözlerimiz. Buralarda yapılan çalışmalar, gözlemler sayesinde ülkemiz gökyüzünden gelecek her türlü tehlikeye karşı dosta güven, düşmana korku vermektedir. “ şeklinde konuştu.

rdr3.jpg
 

Vali Çeber ziyaretin son bölümünde, Pazar Hava Radar Kıta Komutanlığı Şeref Defterini imzaladı ve fidan dikti.

rdr2.jpg

rdr1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız