1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Çeber'den Rize'ye çağrı: "Gönüllü olarak sokağa çıkmayalım"
Vali Çeber'den Rize'ye çağrı: "Gönüllü olarak sokağa çıkmayalım"

Vali Çeber'den Rize'ye çağrı: "Gönüllü olarak sokağa çıkmayalım"

31 şehre 2 gün sokağa çıkma yasağı ilan edilirken Rize Valisi Kemal Çeber'den ilginç bir çağrı geldi:

A+A-

İçişleri Bakanlığınca bu geceden, 12 Nisan saat 24.00'e kadar 30 büyükşehirle Zonguldak'ta, il sınırları içerisinde sokağa çıkma yasağı getirildi.

10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 il; Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşların sokağa çıkmaları yasaklandı.

Yasağın ardından kapsam dışında kalan Rize’de ise Vali Kemal Çeber ilginç bir çağrıda bulundu.

Vali Çeber, yaptığı açıklamada, “Değerli Rizeli Hemşerilerimiz, İçişleri Bakanlığınca büyükşehirlerde ilan edilen sokağa çıkma yasağını Rize’nin tamamında GÖNÜLLÜ olarak uygulamaya davet ediyoruz. İlimiz için hep birlikte bunu başaralım… Rize, 48 saat dışarı çıkma!” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum