1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Esen'den bayram ziyaretleri
Vali Esen'den bayram ziyaretleri

Vali Esen'den bayram ziyaretleri

Rize Valisi Kasım Esen bayramın son günü ilçelerde vatandaş ve esnafla bayramlaştı. Pazar'daki bayramlaşma kortej eşliğinde gerçekleştirildi.

A+A-

Abdullah UZUN - Rize Valisi Kasım Esen, bayramın son gününde İlçelerde ziyaretler gerçekleştirdi. Pazar’da Kaymakam Yalçın Sezgin ve Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz’ın da katıldığı kortejle esnafları dolaşan Vali Esen bayram kutlaması yaptı.


 
Bayram süresince çeşitli etkinliklere katıldıklarını ve kurumların ardından ilçelerde halkla bayramlaşmaları da gerçekleştirdiklerini ifade eden Rize Valisi Kasım Esen, “Bayramın güzelliği de burada. Ulaşabildiğimiz kadar vatandaşımız ve esnafımızla bayramda tokalaşıp hal hatır soruyoruz. Türk örf ve adetlerinde bayramın yeri önemlidir. Bu öneme binaen bizler de sivil toplum örgütleri, kamu kuruluşları, vatandaşlarımız ve esnaflarımızla bayramlaşarak hem hasbıhal etmiş hem de istek ve temennilerini dinlemiş oluyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız