1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Esen'den burs müjdesi
Vali Esen'den burs müjdesi

Vali Esen'den burs müjdesi

Rize Valisi Kasım Esen, Türkiye genelinde düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencilere bir yıllık eğitim bursu verileceğini söyledi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Rize'de kros ve uzun atlama dallarında Türkiye genelinde dereceye giren öğrencileri ödüllendiren Rize Valisi Kasım Esen, Türkiye genelinde düzenlenen müsabakalarda 1.'lik alan tüm öğrencilere Rize Valiliği tarafından 1 yıllık eğitim bursu verileceğini söyledi.
Rize'de kros dalında 3 bin metrede Türkiye 1.'si olan Bahar Öztürk, bin 500 metrede Türkiye 1.'si olan Gamze Uzun ve 15 yaş altı kızlarda uzun atlama Türkiye 1.'si olan Tuğba Uzun, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz ile birlikte Rize Valisi Kasım Esen'i makamında ziyaret ettiler.

Vali Esen, sporcuları tebrik ederek çeşitli hediyeler verirken, yaptığı açıklamada "Malesef bazı geçlerimiz televizyonlarda gördükleri karakterlere özeniyorlar. Ama bazı gençlerimizde sporda, bilimde ve sanatta başarılı olmak için çabalıyor. Bu üç kızımız tüm Türk kızları için örnek modeldir. Bu kızlarımız Türkiye çapında derece alarak Rize'nin gurur kaynağı olmuşlardır. Bundan sonra dünya çapında derece alarak ülkemizin gurur kaynağı olmalarını bekliyoruz. Biz Rize Valiliği olarak bundan böyle kızlarımız gibi Türkiye birinciliği alan tüm öğrencilerimizin bir yıllık eğitim burslarını karşılayacağız"dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız