1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Esen'den takdir belgesi
Vali Esen'den takdir belgesi

Vali Esen'den takdir belgesi

Rize Valisisi Kasım Esen, İkizdere ilçesinde bu yıl 3 ayrı zamanda meydana gelen sel felaketinde başarıyla çalışanları takdir belgesiyle onurlandırdı.

A+A-

İSMET KÖSOĞLU
Rize Valisi Kasım Esen İkizdere ilçesinde meydana gelen sel afetlerindeki başarılı çalışmalarından dolayı, başta İkizdere Kaymakamı Emre Çınar olmak üzere görevli personeli takdirname ile ödüllendirdi.
İkizdere ilçesinin değişik yerlerinde 13 Mayıs, 30 Haziran ve 17 Ağustos tarihlerinde meydana gelen üç ayrı sel afetinde başarılı çalışmalar yapan personelin Vali kasım Esen tarafından takdirname ile ödüllendirilmesi ilçede de memnunlukla karşılandı.

Vali Kasım Esen’in verdiği takdirnameleri İkizdere Kaymakamı Emre Çınar Kaymakamlık makamında DSİ Bölge Müdürü Bahri Ege, Müdür Yardımcısı ve DSİ Rize Şube Şefi Muharrem Atalar’a verdi.
Meydana gelen sel zararları ile ilgili olarak bir açıklama yapan DSİ Bölge Müdürü Bahri Ege, “İkizdere ilçesinin geçen aylarda yaşadığı 3 ayrı sel afetini bir kez daha yaşamaması için projeler hazırlıyoruz. Dere taşkınlarını önlemek için daha büyük projeler yapacağız. İlk etapta meydana gelen zararları önlemek için acil onarım bakım için Genel Müdürlüğümüzden 2,5 Milyon YT. Ödenek istedik. Bu isteğimiz programa alınıp kabul edilirse öncelikle İkizdere ilçe merkezi ağırlıklı olarak önemli çalışmalar yapacağız’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız