1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. "Vali ile ne işim olur" soruşturması!
"Vali ile ne işim olur" soruşturması!

"Vali ile ne işim olur" soruşturması!

Rize Valisinin talimatı var diyerek basın mensuplarını kongre salonuna almayan memur, telefonla valiye ulaşılınca bakın ne yaptı!

A+A-

Muhammet KAÇAR - Rize’de, Valinin talimatıdır diyerek Esnaf Odaları genel kuruluna basın mensuplarını almayan memur, Valinin hatta bulunduğu telefon uzatılınca “Valiyle benim ne işim olur, görüşmek istemiyorum” diye çıkıştı. Açık olan telefonun diğer ucunda bu sözleri duyan Valinin, konu ile ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.
Rize Esnaf Odaları Birliği olağanüstü genel kurulu İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapıldı. Dursun Sümer ve Muammer Atılgan’ın yarıştığı genel kurul öncesi 195 delege üzerleri aranarak salona alındı. Gergin bir ortamda geçmesi beklenen genel kurulu takip etmek isteyen basın mensupları da salona geldi. Fakat Sanayi ve Ticaret İl müdürlüğü memuru ve genel kurul hükümet komiseri Hasan Ala, basın mensuplarının içeri girmelerine izin vermeyeceğini söyledi. Gazetecilerle tartışan Ala, bu yönde Rize Valisi Kasım Esen’in talimatı olduğunu söyledi. Konunun telefonla aranarak aktarıldığı Vali Esen, bu yönde kesinlikle bir talimatının söz konusu olmadığını bunu söyleyen kişiyle derhal görüşmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Vali Kasım Esen hatta beklerken telefon aynı zamanda Valilik memuru olan Hasan Ala’ ya uzatıldı. Ala, “Valiyle benim ne işim olur, görüşmek istemiyorum” diyerek telefonu geri çevirdi. Memurunun telefonda kendisine söylediği sözleri duyan Vali Kasım Esen’in konu ile ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum