1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Vali Kalkan, Hakkarililerin gönlünde taht kurdu
Vali Kalkan, Hakkarililerin gönlünde taht kurdu

Vali Kalkan, Hakkarililerin gönlünde taht kurdu

Artvin Valiliğinden Hakkari Valiliğine atanan Necmettin Kalkan, yeni görevine başladığı günden beri ziyaretlerini sürdürüyor.

A+A-

Hakkari’de Zap Suyu kenarında tarım arazilerine kendi imkanları ile ulaşmaya çalışan köylüler Vali Necmettin Kalkan’dan asma köprü sözü aldı.

Hakkari Valisi Necmettin Kaplan, Zap Suyu kenarındaki tarım arazilerini ekip biçmek için ağaç dallarından oluşturdukları sallar ve ilkel yöntemlerle geçmeye çalışan köylülere asma köprü sözü verdi.

zap1.jpg

Vali Kalkan, Çukurca ilçesinden dönüşü sırasında merkeze bağlı Taşbaşı ve Doğanlı köylerini de ziyaret etti. Ziyareti sırasında köylülerin kendi imkanları ile yaptıkları sallarla suyun karşı tarafında bulunan tarım arazilerine ulaşmaya çalıştıklarını gören Vali Kalkan, zor ve tehlikeli şartlarda yaşam mücadelesi veren köylülerin yaşadıkları bu büyük soruna çözüm bulacakları sözünü vererek, yapacakları çalışmalar ile köylülerin yararlanması için Zap Suyuna asma köprü inşa ettireceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız