1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Münir Karaloğlu'nun annesi Rize'de toprağa verildi
Vali Münir Karaloğlu'nun annesi Rize'de toprağa verildi

Vali Münir Karaloğlu'nun annesi Rize'de toprağa verildi

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu ve Yargıtay Üyesi Burhan Karaloğlu’nun anneleri Havva Karaloğlu'nun cenazesi, Rize'de toprağa verildi.

A+A-

Havva Karaloğlu için Çayeli ilçesine bağlı Kaptanpaşa köyünde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine, çocukları Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu ve Yargıtay Üyesi Burhan Karaloğlu, yakınları, Rize Vali Vekili Gülhani Uzun Sarı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Dedebağ, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da katıldı.  

val1-038.jpg

Karaloğlu, cenazeye katılanlardan helallik isteyerek, annesinin köyün Havva anası olduğunu ve herkese büyük yardımları dokunduğunu söyledi.

val2-032.jpg

Kendilerinin 7 kardeş olduğunu aktaran Karaloğlu, Karadeniz'de anneliğin çok zor olduğunu, annesinin kendilerini zor şartlarda bugünlere taşıdığını ifade etti.

Havva Karaloğlu'nun cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız