1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. VALİ YAZICI, RİZE’DEN GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
VALİ YAZICI, RİZE’DEN GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

VALİ YAZICI, RİZE’DEN GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

SON VALİLER KARARNAMESİ İLE BALIKESİR VALİLİĞİ GÖREVİNE ATANAN RİZE VALİSİ ERSİN YAZICI BUGÜN RİZE’DEN AYRILDI

A+A-

Son Valiler Kararnamesi ile Balıkesir Valiliği görevine atanan Rize Valisi Ersin Yazıcı, bugün Rize’den ayrıldı. 

vali3-007.jpg

İki yıl önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden Rize Valiliği’ne atanan Ersin Yazıcı, son Valiler Kararnamesi ile Balıkesir Valiliği görevine atanmıştı.

Vali Yazıcı bugün Rize Valiliği önünde düzenlenen törenle uğurlandı. Vali Yazıcı, kendisini uğurlayan Polis merasim mangasını selamladıktan sonra kendisine selam duran polis memurlarına “Allahaısmarladık” diyerek vedalaştı.

vali4-008.jpg

Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı kendilerini uğurlamaya gelen herkesin tek tek ellerini sıkıp vedalaştılar.

vali2-009.jpg

Vedalaşma sırasında kimilerinin göz yaşlarını tutamadığı görüldü.

Yazıcı, burada basın mensuplarına son bir mesaj vererek, “Çok duygusal bir an. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Çok güzel geçen bir iki yıl oldu. İlk valiliğimdi. Bölge güzel, samimi ve candan insanların olduğu bir şehirde, özellikle de sayın Cumhurbaşkanımızın şehrine hizmet etmekten onur duydum, gurur duydum. Bu imkanı bana verdiği için bir kez daha kendisine çok çok teşekkür ediyorum. İki yıl içerisinde Rize’de hizmet ettik. İnşallah ardımızdan hayırla yad ediliriz” dedi.

vali1-011.jpg

Vali Yazıcı ve ailesi makam otomobili ile Rize Valiliği’nden ayrılırken aracın camından kendisini uğurlayanlara el salladı.

Makam otomobiline eşlik eden polis eskortunun ise araç gözden kaybolana kadar siren çalması dikkat çekti.

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum