1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Vali'den Rizespor'a nazar boncuğu
Vali'den Rizespor'a nazar boncuğu

Vali'den Rizespor'a nazar boncuğu

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle çıkışa geçen Rizespor'da Denizli maçı öncesi futbolculara Rize Valisi Kasım Esen tarafından nazar boncuğu takıldı.

A+A-

MUSTAFA BAYRAK
Çaykur Rizespor Kulübü tarafından  Mehmet Cengiz Tesisleri'nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Düzenlenen bayramlaşmaya, Rize Valisi Kasım Esen, AK Parti Rize Milletvekili Bayram Ali Bayramoğlu, İl Garnizon Komutanı Albay Erol Çelik, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çaykur Rizespor Kulübü yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Vali Esen, beraberindekilerle teknik heyet ve futbolculara altın nazar boncuğu ve çiçek verdi. Esen, burada yaptığı konuşmada, geleneksel bayramlaşma törenini gerçekleştirdiklerini belirterek,

''Fakat biz sizden Denizlispor galibiyeti ile birlikte ikinci bir bayram istiyoruz. İnşallah, bunu da başararak çifte bayram yaşatacaksınız'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum