1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali'den SBS ve LYS'de derece yapanlara altın
Vali'den SBS ve LYS'de derece yapanlara altın

Vali'den SBS ve LYS'de derece yapanlara altın

Rize Valisi Nurullah Çakır; SBS ve LYS'de derece yapan öğrencileri makamında kabul ederek kendilerini birer altın ile ödüllendirdi

A+A-

Rize Valisi Nurullah Çakır, 2012–2013 Eğitim Öğretim Yılı Seviye Belirleme Sınavında (SBS), Rize genelinde ilk 5 sırayı alan öğrenciler ile Lisan Yerleştirme Sınavında (LYS)  ilk 3 sırayı alan öğrencileri makamında kabul ederek kendilerini birer altın ile ödüllendirdi.

Seviye Belirleme Sınavında, Rize genelinde Özel Şahika Salih Kalkavan Ortaokulu öğrencisi Sena Atlı,  Özel Şahika Salih Kalkavan Ortaokulu öğrencisi Hanife Rümeysa Aslan, Çay Ortaokulun öğrencisi Numan Altuner, TOBB Ortaokulu öğrencisi Nihal Yetimoğlu ve Doğuş Çay Ortaokulu öğrencisi Ebra Betül Kandemir ilk 5 sırayı aldı.

vali.20130730110241.jpg

Lisans Yerleştirme Sınavları sonuçlarına göre ise; Özel Kopuzlar Lisesi öğrencisi Mustafa Çom, Merkez Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Adem Yazıcı ve TOBB Fen Lisesi öğrencisi Cüneyt Kazdal ilk 3 sırayı aldı.
Rize Valisi Nurullah Çakır, SBS ve LYS sınavlarında başarılı olan öğrencilere hitaben konuşmada; “Sizlerin bu başarıyı elde etmenizde büyük emekleri olan başta anne ve babalarınızı kutluyorum. Ayrıca ilköğretimden bu güne gelinceye kadar bu başarınıza katkı sağlayan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum ve sizlerin de hedefleriniz doğrultusunda başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız