1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Valilik Basın Müdürü'nün isyanı!
Valilik Basın Müdürü'nün isyanı!

Valilik Basın Müdürü'nün isyanı!

Böbrek ağrısı çektiği için hastaneye giden Rize Valiliği Basın Müdürü Hamit Suyabatmaz, ultrason için 4 ay 9 gün sonraya gün verilince bakın ne yaptı!

A+A-

Mustafa BAYRAK - Ultrason için Rize Devlet Hastanesi'nden 4 ay 9 gün sonraya gün alabilen Rize Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamit Suyabatmaz, gün kağıdına "Ben beklerim ama böbreklerim bekler mi?" yazarak odasının kapısına astı.
Böbrek ağrısı çeken Suyabatmaz, tedavi için geçtiğimiz gün Rize Devlet Hastanesi'ne gitti. Doktor, Suyabatmaz'dan teşhis için böbreklerine ultrason çektirmesini istedi. Ultrason servisi, istenen filmin çekilebilmesi için Basın Müdürü Suyabatmaz'a 4 ay 9 gün sonraya gün verdi. Yaşadığı ilginç olaydan rahatsız olan Suyabatmaz, hastane tarafından verilen gün kağıdını fotokopiyle büyüterek, üzerine "Ben beklerim ama böbreklerim bekler mi?" yazdı ve tepki olarak yazıyı valilikteki odasının kapısına astı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum