1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Van'dan Trabzon'a eroin satıyordu!
Van'dan Trabzon'a eroin satıyordu!

Van'dan Trabzon'a eroin satıyordu!

Terör örgütü PKK'ya üye olmak ve örgüte uyuşturucu madde ticareti yaparak kazanç sağlamak suçundan aranan Metin B. Arsin'de eroinle yakalandı.

A+A-

Terör örgütü PKK'ya üye olmak ve örgüte uyuşturucu madde ticareti yaparak kazanç sağlamak suçundan bir süredir aranan ve dün Trabzon'un Arsin İlçesi'nde yakalanan şahıs tutuklanırken, beraberinde yakalanan 2 kişi ise serbest bırakıldı.
Terör örgütü PKK'ya üye olmaktan aranan ve örgüte uyuşturucu madde ticareti yaparak kazanç sağladığı belirlenen Metin B. (36), dün Arsin ilçesi Yeşilyalı beldesinde bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde 16 HB 876 plakalı otomobil içerisinde yakalandı. Araçta yapılan aramalarda gizli bölmelere gizlenmiş şekilde 150 gram eroin ile birlikte bol miktarda afyon sakızı bulundu. Şahısla birlikte akrabası olduğu öğrenilen A.B. ve S.U. isimli 2 kişi daha gözaltına alınırken, şahıslar yapılan sorguları sonrasında Arsin Adliyesi'ne çıkartıldı. İstanbul'da 5 ayrı suçtan arandığı da ortaya çıkan Metin B.'nin eroinleri Van'dan temin ettiği öğrenilirken, şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beraberindeki 2 şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum