1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Varda Projesi ile Rize'de su sıkıntısı bitecek!
Varda Projesi ile Rize'de su sıkıntısı bitecek!

Varda Projesi ile Rize'de su sıkıntısı bitecek!

Vali çakır, Rize'nin batısında içme suyu ihtiyacının karşılanması için hazırlanan Varda Projesi'nin son durumu hakkında bilgi aldı.

A+A-

Rize Valisi Nurullah Çakır, batı bölgelerindeki ilçeler ile köylerinin içme suyu ihtiyacının karşılanması için hazırlanan Varda İçme suyu Projesinin son durumu hakkında DSİ 22. Bölge Müdürü Adil Erdoğan Yaşaroğlu’ndan bilgi aldı.

Valilik Makamında düzenlenen toplantıda, kaynağı Güneyce Beldesi sınırlarında bulunan Varda Yaylasında bulunan içme suyu bilgilendirme toplantısına Rize Valisi Nurullah Çakır’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney ve diğer yetkililer de katıldı.

su1.20130727011447.jpg

Vali Çakır, söz konusu projenin tamamlanmasının ardından İkizdere, Kalkandere, İyidere ve Derepazarı ilçeleri, Yolbaşı ve Kendirli beldeleri ile bu bölgedeki 33 köyün içme suyu ihtiyacının karşılanacağına değinerek,  projenin en kısa sürede tamamlanması konusunda ilgililerin gerekli özveriyi göstereceğine inandığını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız