1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Ve Ümit Ozan Pazarspor'da
Ve Ümit Ozan Pazarspor'da

Ve Ümit Ozan Pazarspor'da

Pazarspor, Ümit Ozan'ı sonunda transfer etti. Tecrübeli golcu bugün düzenlenen törenle 1 yıllığına Pazarspor'lu olduğu imzayı attı.

A+A-

Pazarspor, uzun zamandır transfer görüşmelerini devam ettirdiği tecrübeli oyuncu Ümit Ozan’a bugün kendi tesislerinde düzenlenen törenle bir yıllık mukavele imzalattı.
Pazarspor’da da bir dönem forma giyen Ümit Ozan sırasıyla Rizespor, Malatyaspor, Adanaspor, Şanlıurfaspor ve son olarak da Akçaabat Sebatspor’da forma giymişti. 31 yaşındaki golcü oyuncu Pazarspor’u parayı düşünmeden tercih ettiğini belirterek, “Ben Pazarspor ile doğdum. Pazarspor’da birlikte forma giydiğim kaptanımız Şevki Tonyalı’nın Pazarspor Teknik Direktörlüğü görevini üstlenmesi ve daveti üzerine bu transfer gerçekleşti. El ele vererek Pazarspor’u grupta şampiyon yapmak için mücadele vereceğiz.” Diye konuştu.

Pazarspor Genel Menajeri Adem Nebioğlu ise Ümit Ozan’ın transferiyle gol yollarındaki önemli bir eksiği giderdiklerini belirterek, "Ümit Ozan takımıza ayrı bir güç katacaktır. Şimdi daha da güçlüyüz. Kendisi her ne kadar kampa katılmasa da bazı takımların çalışmalarına katılarak kendini lige hazır tuttuğunu biliyoruz. Kısa sürede formayı giyeceğini ümit ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum