1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Ve Yattara Al-Sadd ile anlaştı...
Ve Yattara Al-Sadd  ile anlaştı...

Ve Yattara Al-Sadd ile anlaştı...

Trabzonspor İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Yattara'nın transferiyle ilgili olarak Katar'ın Al-Sadd takımıyla anlaştıklarını söyledi.

A+A-

Trabzonspor Kulübü, Al-Sadd Kulübü ve İbrahim Yattara arasında bugün yapılan üçlü görüşme sonrasında transferle ilgili prensip anlaşmasına vardıklarını ifade eden İdari Menajer Çuvalcıoğlu, yaşanan sorunların giderildiğini söyledi.

Çuvalcıoğlu, "Üçlü görüşmelerde anlaşmaya vardık. Bizim olmazsa olmazlarımızdan olan anlaşma şartlarını karşı taraf kabul etti. Bunun sonucunda prensip anlaşmasına vardık. İş henüz resmiyete dökülmedi. Katar'da tatil olması ve bayramın araya girmesi sebebiyle prosedürle ilgili işlemler uzadı. Bunların giderilmesi halinde Yattara, hafta başında Katar'a gidecek" dedi.

Öte yandan Bordo-mavili kulübün bu transferden 10 milyon 800 bin Euro aldığı, Gineli oyuncu Yattara'nın ise sezon başında aldığı peşinatı kulübe geri ödediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum