1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vekil, Pazar'da muhtarları dinledi
Vekil, Pazar'da muhtarları dinledi

Vekil, Pazar'da muhtarları dinledi

Ak Parti Rize Milletvekili Dr. Lütfü Çırakoğlu ziyaret ettiği Pazar Muhtarlar Derneğin’de muhtarların sorunlarını dinledi.

A+A-

Pazar Muhtarlar Derneği'ne Pazar Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Ahmet Basa, Teşkilat Başkanı Rasim Çorbacıoğlu ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Adem Yıldız ile gelen Çırakoğlu'nu Dernek başkanı Ali Rıza Avcı ile köy ve mahalle muhtarları karşıladı.

Toplantıda Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı bazı köy yollarında malzeme sıkıntısından dolayı çalışmaların aksadığını belirterek vekil Çırakoğlu'ndan bu konu hakkında yetkililerle görüşülmesini talep etti.

Rize Milletvekili Dr. Lütfü Çırakoğlu ise Rize'ye her ay gelerek ayrı ayrı ilçelerde sivil toplum örgütlerini ziyaret edip sorunlarını dinlediklerini belirterek, “Geçen gelişimde Ardeşen Muhtarlar derneğini ziyaret ederek muhtarların sıkıntılarını dinlemiştim. Bugün ise Pazar Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ettim. Köydes kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alıyorum. Ayrıca nelerin yapılması gerektiğini muhtarlarımızdan yerinde dinliyoruz. Genelde çalışmalar program içinde devam ediyor. Yine de ihtiyaçlar ve sorunlar tabiki bitmiyor. Biz vekil olarak işte bu sorunları yerinde tespit edip çözmek için muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Pazar muhtarlar Derneği'ndeki bu toplantımızın da sorunların çözümüne katkı sağlayacağını umuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum