1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vekil Çırakoğlu afet bölgesinde
Vekil Çırakoğlu afet bölgesinde

Vekil Çırakoğlu afet bölgesinde

Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, sel ve heyelandan zarar gören bölgelerde incelemeler yapıp vatandaşları dinledi.

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu beraberinde; Derepazarı Kaymakamı Ali İkram Tuna, Derepazarı Belediye Başkanı Şaban Kalça ve Merkez İlçe Başkanı Ali Yazıcı ile birlikte selden yoğun olarak zarar gören Derepazarı ilçesinin Çakmakçı Köyünde ziyaretlerde bulundu.

Kaymakam Ali İkram Tuna’dan yaşanan sel felaketi hakkında detaylı bilgi alan Çırakoğlu, ziyaret sırasında vatandaşların sorunlarını ve şikâyetlerini yerinde dinledi.

30583

Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, afet bölgesinde yaptığı inceleme sonrası bir değerlendirmede bulunarak, “Derepazarı ilçemizde oluşan sel felaketi nedeniyle köyleri gezdik. Cana zarar gelmemesi sevindirici bir olay. Özellikle yolların kapanmasına ve tarım alanlarına zarar veren bir afet oldu. Afetin oluştuğu günden itibaren devletimiz bütün iş makineleri ile yolların açılması için yoğun bir çaba sarf ediyor. Mahalle ve köylerde kapalı olan yollar, en az 2 gün içinde açılacaktır. Bundan sonra inşallah bir daha afet yaşanmaz. Hemşerilerimize ve bölge halkımıza geçmiş olsun diyoruz.’’ şeklinde konuştu.

Çırakoğlu, çay mevsimi olması nedeniyle özel bir çay fabrikasını da ziyaret ederek, yetkililerden yaş çay kampanyası hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Çırakoğlu daha sonra geçtiğimiz günlerde Rize Merkez'e bağlı Pehlivantaşı Mahallesi’nde şiddetli yağıştan kaynaklanan heyelan sonucu ağır yaralanan Recep Poyraz’ı Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum