1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vekil Sütlüoğlu söz verdi İZLE
Vekil Sütlüoğlu söz verdi İZLE

Vekil Sütlüoğlu söz verdi İZLE

Ak Parti Rize Milletvekili İmdat Sütlüoğlu Pazar'da yaptığı açıklamada ahlaksızlık olaylarının bitirileceğini belirterek Pazarspor'u destekleyeceklerini söyledi.

A+A-

Naci GÜVEN - Adalet ve Kalkınma Partisi Rize Milletvekili İmdat Sütlüoğlu, Pazar İlçe Başkanı Dr. Ahmet Basa ile birlikte Pazarspor’un davetlisi olarak Kulüp binasında yöneticilerle bir araya geldi. Pazar'da son zamanlarda yaşanan sıkıntıların aşılması anlamında bir dizi acil eylem planı hazırladıklarını söyleyen Sütlüoğlu, sporun desteklenerek gençlerin bu yöne angaje edileceğini ifade etti.
Ahlaksızlık önlenecek


Milletvekili Sütlüoğlu, Pazar’da son zamanlarda yaşanan olumsuz olayları  yakından takip ettiklerini de belirterek, “Bu anlamda sporu ve sosyal faaliyetleri artıracağız ki gençlerimiz olumsuz yönlere gitmesin. Hep Pazar’daki olumsuz olaylar önümüze geliyor. Emniyet yetkilileri bu konuda bizi sürekli, bilgilendiriyorlar. Hepimiz el ele vererek çalışma başlattık. Pazar’daki olumsuzlukların sebebi ahlaksızlık olaylarıdır. Ardeşen’de bu olayların mücadelesini verip oradan söküp atmış birisi olarak söylüyorum ki bu iş Pazar’da da mutlaka bitirilmelidir ve bitireceğiz.” şeklinde konuştu.
Pazarspor destek istedi

Pazarspor 2. Başkanı Erdal Hoşver, Milletvekili İmdat Sütlüoğlu’na Pazarspor kulübünün talepleri ve sorunları hakkında bir dosya sunarak, “Pazarspor’un daha iyi yerlere gelmesi için bazı eksiklerin tamamlanması gerekiyor. Öncelikle yeni yapılan tribünün üzerinin kapatılması ve misafir takım için 150 kişilik ek bir portatif tribünün yapılması gerekiyor. Amatör ve genç takımlarımızın çalışacakları sahaları bulunmuyor. Nizami bir saha yapılmasını talep ediyoruz. Rizespor’un yeni yapılacak stadyumu bitince eski stadın ışıklandırma sisteminin Pazar İlçe stadına takılarak gece maçları oynanması sağlanmalıdır. Ayrıca kapalı spor salonunun eksiklerinin tamamlanarak gençlerin daha iyi ortamda spor yapmalarını için tüm önlemler alınmalıdır. Biz Pazarspor olarak gençlerin ailesine, vatanına, milletine hayırlı ve saygılı bir evlat olması için çaba sarfediyoruz.” şeklinde konuştu.

Sütlüoğlu’ndan destek sözü
Milletvekili İmdat Sütlüoğlu ise her konuda Pazarspor’a yardımcı olacaklarını belirterek, “Pazarspor’umuz gerçekten bölgemizin yüz akı ve çok büyük başarılara imza atan bir kulübümüz. Bir ilçenin 2. lig takımını taşıması fevkalade bir başarıdır. Çünkü bir çok vilayet 3. lig takımını taşıyamıyor. Pazarspor’umuz 2. ligde tutundu. Emeği geçen herkesi başarılarından dolayı kutluyorum. Gerek Pazarspor’un sahasının gerek kapalı spor salonunun eksikleri hakkında zaten bilgimiz vardı. Ama tekrardan bana sunulan dosyayı inceleyerek gerekli yerlere müracaatlarımızı yapacağız. Bölgedeki kabiliyetleri kazanmak için daha kapsamlı bir proje çalışması içersindeyiz. Yağışlı bölge olduğumuz için sentetik sahalar yapmayı planlıyoruz. Gençlerimizin futbolda ve gerek diğer spor dallarında başarılı olmalarını sağlayacağız. Bölgemiz çocukları her branşta kabiliyetlidirler. Pazarspor’a ve salon sporlarına her türlü destek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum