1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Veli Küçük MHP'ye De El Atmış
Veli Küçük MHP'ye De El Atmış

Veli Küçük MHP'ye De El Atmış

Ergenekon soruşturması kapsamında halen tutuklu bulunan Veli Küçük'ün MHP'ye de el attığı ortaya çıktı. Küçük, Bahçeli'ye karşı operasyon yürütmüş.

A+A-

Ergenekon soruşturması kapsamında halen tutuklu bulunan Veli Küçük'ün MHP Genel Başkanlık seçimlerine el attığı ve Devlet Bahçeliye karşı adaylığını açıklayan Ümit Özdağ'ı desteklediği belirtildi.

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün MHP'nin genel başkanlık seçimlerine el attığı belirtildi.

Veli Küçük'ün Devlet Bahçeli'ye karşı genelbaşkanlık seçimlerinde Devlet Bahçeli'ye karşı adaylığını koyan Ümit Özdağ'ı desteklediği öğrenildi. Veli Küçük'ün Ümit Özdağ'ı destekleme nedeni de Devlet Bahçeli'nin MHP'ye verdiği zarar. Ergenekon soruşturması kapsamında ortaya çıktığı ileri sürülen bilgilere göre Devlet Bahçeli AKP ile anlaşarak Koray Aydın'ın yüce divanda beraat etmesini sağladı. Ancak bu durum Veli Küçük'ün hoşuna gitmedi. Genelbaşkanlık seçimleri sürecinde Ümit Özdağ'ı destekledi. Ancak bu seçiminde başarılı olamadı.

Veli Küçük'ün MHP'nin genelbaşkanlık seçim sürecinde toplantılar yaparak sürece müdahalede bulunduğu ve çevresine de bu müdahalesini, "Şimdi benim değerlendirmem başka şekilde. Koray Aydın 300 seneyle yargılanıyor. hakkında 40 dosya var, hepsi de subuta ermiş dosyalar. Yani öyle eften püften değil ha. Devlet Bahçeli, 'Siz kimi aday koyarsanız koyun, ben meclise girecek sizin istediğiniz adamı Cumhurbaşkanı yapacağım' demedi mi ? Abdullah Gül'ü Cumhurbaşkanı yapacağım ama siz de Koray Aydın'ı temizleyin dedi. Devlet Bahçeli gitsin, kim gelirse gelsin ya. Ben Yunanistan'dan PASOK'tan bir adamı getirip bu MHP'nin başına koysaydım bu kadar tahrifat yapamazdı" şeklinde anlattığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum