1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Ya Zaccheroni ya da Eriksson
Ya Zaccheroni ya da Eriksson

Ya Zaccheroni ya da Eriksson

Trabzonspor gelecek sezon teknik direktör olarak ya Zaccheroni ya da Eriksson ile çalışacak...

A+A-

HAKAN DEĞİRMENCİ
Yeni sezon öncesi yurt dışında Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Genel Sayman Mahmut Aksu bugün İstanbul'a döndü.

Çarşamba günü önce Danimarka'ya giden ve FC Kopenhag takımında oynayan Kanada asıllı ön libero Atiba Hutchinson için kulübünden randevu isteyen Trabzonspor yönetimine randevu vermediği öğrenildi.

Kopenhag kulübünden yeşil ışık alamayan Başkan Şener ve Aksu Teknik Direktör konusunda önce Zaccheroni ile daha sonra Almanya'nın München kentinde teknik direktör Eriksson ile de bir araya geldi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener her iki dünyaca ünlü Teknik Direktörle yaptıkları görüşmelerin çok olumlu geçtiğini yarın ya Eriksson'dan ya da Zaccheroni'den olumlu cevap alacaklarını söyledi.

Şener “Hem Zaccheroni hem de Eriksson bize şartlarını sundu. Bizde kendi şartlarımızı onlara söyledik. Yarın'a kadar biri ile kesin anlaşacağız. Hocalarla yaptığımız görüşmede taleple eylem bir birini tutmuyor. Geçen sene 20 bine yakın kombine bileti sattık. Bu sene ne kadar sattığımızı bilmiyorum. Galatasaray Hollandalı Rijkart'ı 2,5 milyon dolara getiriyor ve 20 bin üzerinde kombine satıyor. Biz hala daha kombine satmış değiliz. Ondan sonra şampiyonluğa oynayacağız” dedi. Bordo mavililerin Eriksson ile anlaşması halinde Trabzonlu Tugay Kerimoğlu'nun Eriksson'un yardımcılığına getirileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum