1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Yangın, eleştirileri cevapladı
Yangın, eleştirileri cevapladı

Yangın, eleştirileri cevapladı

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, kurumu hedef alan ve yapıcı yönü bulunmayan söylemlere tepki gösterdi.

A+A-

Çankırı maçı sonrasında bir basın açıklaması yapan Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, kurumsal yapıya zarar verici, şahısları ön plana çıkaran eleştirilere tepki göstererek, “Bu kulüpte herkes geçicidir. Ancak Pazarspor devamlılık arz eder. Haber sitelerinde isim yazmadan rumuz kullanarak kurumu hedef alan eleştiriler kimseye bir fayda sağlamaz.” Diye konuştu.


Başkan Yangın, kendisi dâhil kimsenin Pazarspor’a yapışıp kalamayacağının altını çizerek, “Bu sorumluluğu gerektiği şekilde üstlenecek bir yapılanma olduğu takdirde sezon sonunu beklemeden olağanüstü genel kurula gidebiliriz. Pazarspor Kulübünü sadece futbol takımından ibaret görmek büyük haksızlıktır. Yaptığımız çalışmalar, diğer branşlardaki çalışmalarımız ile özellikle gençlerin sporun içine çekilmesi anlamında ortaya koyduğumuz çabaları görmezden gelmek olmaz.” Dedi.


Bir soru üzerine Mikail Üzümcü ve Ümit Ozan’ın kadro dışı bırakılmalarına da değinen Başkan Yangın, “Takımımıza özveriyle hizmet veren Teknik Direktörümüz Şevki Tonyalı’ya olan saygı ve sevgimizden dolayı bu iki oyuncu kadro dışı kalmışlardır.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
21 Yorum