1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yaralanan anne hayatını kaybetti
Yaralanan anne hayatını kaybetti

Yaralanan anne hayatını kaybetti

Rize'de meydana gelen trafik kazasında otobüsün çarptığı anne ile 2 küçük kızı ağır yaralanmıştı. Anne tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Fener Mahallesi'nde meydana gelen kazada, sahil yolu üzerinde karşıya geçmek isteyen Lütfiye Demir (33) ile çocukları Eda Demir (2) ve Tuba Demir, (4) halk otobüsünün çarpması sonucu ağır yaralanmıştı.

Anne Lütfiye Demir, Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tuba Demir ise Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Tuba Demir'in hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

İki yaşındaki Eda Demir'in ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Kazaya sebep olan Derepazarı Belediyesi Halk Otobüsü Şoförü Suat B. (20), olay sonrası polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
24416

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum