1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yardım derneğine yardım
Yardım derneğine yardım

Yardım derneğine yardım

Rize’nin Pazar ilçesinde ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Kızkulesi Yardımlaşma Derneği’ne bu defa öğrenciler yardım yaptı!

A+A-

Pazar Kız Meslek Lisesi öğrencileri hayırsever vatandaşlar ile esnaftan topladıkları bin YTL ve 20 aileye yetecek kadar gıda paketini ilçedeki Kızkulesi Yardımlaşma Derneği’ne teslim ettiler.
Topladıkları yardımları dernek merkezinde yöneticiler Mustafa Bölükbaş ve Tolga Canca’ya teslim eden Pazar Kız Meslek Lisesi 11/A sınıfı öğrencileriyle sınıf öğretmenleri Yeliz Yalçın ve Songül Sarıhan, sosyal toplum olabilme anlamında yardımlaşma olgusunun yaşatılması için böyle bir çalışma başlattıklarını ifade ettiler.

Pazarlı hayırseverler ile esnaflara da yapmış oldukları destekten ötürü teşekkür eden öğretmen ve öğrenciler, toplanan para ve yardımların ihtiyaç sahiplerine en iyi şekilde ulaştırılması amacıyla Pazar Kızkulesi Yardımlaşma Derneği’ni tercih ettiklerini söyledi.
Dernek Yetkilileri de öğrencilerin yardımlaşma konusundaki duyarlılıkları karşısında duygulandıklarını ifade ederek, “Derneğimizin asıl amacı hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktan öte toplumsal bir dayanışmanın da temelini atmaktır. Kuruluşumuzun henüz birinci yılında bu amaca ulaştığımızı görmekten çok memnunuz. Bir yardım derneğine özellikle de yarımızın teminatı olan gençlerimizin yardım toplayarak destek çıkmaları bizi duygulandırdı” şeklinde konuştular. (Abdullah UZUN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum