1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Yardım götürenleri serseri yaptı!
Yardım götürenleri serseri yaptı!

Yardım götürenleri serseri yaptı!

İsrailliler'in bile diyemediğini Fatih Altaylı yumurtladı. İnsani yardım götürenler bir gurup serseri, ilaç ve gıda ambargosundaki Gazzeliler ise PKK'lı oldu!

A+A-

İsrail tarafından yardım gemilerine düzenlenen saldırı Türkiye ile beraber tüm dünyanın tepkisini çekti.

Taraflı tarafsız herkesin tepkisini çeken olaydan sonra yerli ve yabancı haber ajansları da bu olaya kilitlendi.

Ülkemizde ulusal yayın yapan birçok haber ajansı olayı dakika dakika izleyicilerine aktardı. Bunlardan biri de Habertürk televizyonuydu.

Yiğit Bulut'un olaylarla ilgili son gelişmeleri verdiği dakikalarda programa canlı yayın konuğu olarak katılan Habertürk gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, yapılan saldırı ile ilgili çirkin bir değerlendirmede bulundu.

İsrail'in hassasiyetlerine saygı!

Olayı savaş sebebi olarak niteleyenleri eleştiren Altaylı: ''İş buraya kadar geldiyse zıvanadan çıkmış demektir. Bu savaş sebebi falan değildir. Şunu da unutmamak lazım, İsrail'in bazı hassasiyetlerine de saygı göstermek gerekiyor Türkiye açısından. Diyelim ki Avrupa'dan bir grup serseri, -Biz PKK'ya yardım götüreceğiz- deseler ve İskenderun Limanı'na demir atmak isteseler Türkiye ne der?'' ifadelerini kullandı!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum