1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yardım tırları Rize’den Elâzığ’a yola çıktı
Yardım tırları Rize’den Elâzığ’a yola çıktı

Yardım tırları Rize’den Elâzığ’a yola çıktı

Elazığ’da meydana gelen deprem sonrasında Rize Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan yardım seferberliği ile toplanan malzemeler tırlarla depremzedeler için yola çıktı.

A+A-

Toplanan yardımlar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı’nın da katılımıyla uğurlandı.

yrd1.jpg

Elazığ’da meydana gelen deprem sonrasında Rize Belediyesi de deprem bölgesinin yaralarını sarabilmek için harekete geçerek Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in talimat ve öncülüğünde yardım kampanyası başlatmıştı.

yrd2.jpg

Kısa sürede binlerce vatandaş, ihtiyaç sahipleri için gıda, giyim, temizlik malzemesi, çocuk bezi, ısıtıcı, kuzine soba, yatak, battaniye, sandalye başta olmak üzere birçok gerekli malzemeyi depremzedeler için 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında belediyeye ait toplanma binasına getirdi.

Yardım seferberliğinde binlerce malzeme toplandı. Malzemeler, Rize Belediyesi görevlilerince koli haline getirilerek tırlara yüklendi.

Meydandan deprem bölgesine hareket eden yardım tırlarını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkan Vekili Aydın Bilsel, ilçe ve belde belediye başkanları ile vatandaşlar yolcu etti. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız