1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Yargı bu tiplerin arka bahçesi!
Yargı bu tiplerin arka bahçesi!

Yargı bu tiplerin arka bahçesi!

Dünün Danıştay Başsavcısı, bugünün de ADD Genel Başkanı, Emin Çölaşan'ın karısı Tansel Çölaşan, EVET oyu verenlere böyle hakaret etti!

A+A-

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Tansel Çölaşan, referandumda 'evet' oyu veren toplumun yüzde 58'lik kesimini 'gaflet ve dalalet' içinde olmakla suçladı.

GAFLET VE İHANET İÇİNDELER

Hatay'da ADD Şubesi tarafından organize edilen 'Türkiye Nereye Gidiyor?' konulu panelde konuşan Çölaşan, referandumda yüzde 42'lik dilimin dışındakilerin gaflet, dalalet ve ihanet içinde olduğunu ileri sürdü.

'Evet' oyu kullanan vatandaşları "bilinçli oy kullanıp kullanmayanlar" olarak ayıran Çölaşan, "O oylar bilinçli ise ne ala... Bilinçli olmayan yani yüzde 42'lik dilimin dışında olan oylar bana göre gaflet, delalet ve ihanet içindedirler." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum