1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yaş çay destekleme primleri hesaba yatmadı!
Yaş çay destekleme primleri hesaba yatmadı!

Yaş çay destekleme primleri hesaba yatmadı!

Tarım ve Orman Bakanlığı cuma günü akşamı toplam 2 milyon 103 bin 884 çiftçiye, 4 milyar 79 milyon 656 bin 503 lira destek ödemesi yaparken ödemeler arasında yaş çay üreticileri yer almadı.

A+A-

Tarım ve Orman Bakanlığının yaş çay destekleme ödemelerinin yapılması konusunda gelecek haftaya kalması konusunda düşük ihtimal gerçekleşti, bakanlığın cuma günü hesaplara yatırdığı destekleme priminde yaş çay primi yer almadı. 

 
Tarım ve Orman Bakanlığının geride bıraktığımız haftada yaş çay destekleme primleriyle ilgili ödeme cetvelini Hazine ve Maliye Bakanlığına sunduğu ve çalışmaların tamamlanması durumunda destekleme primlerinin cuma günü akşamı ilgili bankalara gönderileceği ve bugün itibariyle ödeneceği, ancak düşük bir ihtimal olarak çalışmaların tamamlanamaması durumunda ise ödemelerin bir sonraki haftaya kalacağı bilgisine ulaşılmıştı. 

Tarım ve Orman Bakanlığı cuma günü akşamı toplam 2 milyon 103 bin 884 çiftçiye, 4 milyar 79 milyon 656 bin 503 lira destek ödemesi yaparken ödemeler arasında yaş çay üreticileri yer almadı. Böylece ödemelerim düşük ihtimal olarak bir sonraki haftaya kalması durumundaki o düşük ihtimal gerçekleşmiş oldu ve yaş çay destekleme prim ödemeleri bu haftaya kaldı.

Bedellerin 30 Mart Salı günü banka hesaplarına aktarıldıktan sonra üreticilerin Çarşamba günü hesaplarından çekebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum