1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yaş çay fiyatına ilk tepki Paliç'den
Yaş çay fiyatına ilk tepki Paliç'den

Yaş çay fiyatına ilk tepki Paliç'den

Bakan Mehdi Eker'in açıkladığı yaş çay taban fiyatına ilk tepki Ankara'da bulunan Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç'den geldi.

A+A-

Mustafa BAYRAK - 2007 yaş çay taban fiyatının Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker tarafından desteklemeyle birlikte 73 kuruş olarak açıklanmasına ilk tepki Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç'den geldi. Ankara'da bulunan Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç telefonla yaptığı açıklamada “Rize’de sivil toplum örgütleri olarak 95 kuruş fiyat belirlemiştik. Sayın Başbakan 3 Kasım seçimlerinde 5 yıl önce Rize de çay taban fiyatının 750 bin lira yani bugünkü parayla 75 kuruş kuruş olması gerektiğini söylemişti. 5 yılda kendi iktidarlarında biz bu rakama hala ulaşamadık. Hiç olmazsa 1 kilogram yaş çay karşılığında 95 kuruş fiyat verilsin ve geçmiş yıllardan beri süregelen kayıplar bir nebze telafi edilsin demiştik. Verilen bu fiyatla çay üreticisi mağdur edildi. Artık göç vermeye yine devam edeceğiz. ” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum