1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yaş Çay Kampanyası başlıyor
Yaş Çay Kampanyası başlıyor

Yaş Çay Kampanyası başlıyor

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, havaların iyi gitmesi halinde 2007 yılı yaş çay alım kampanyasının 10 Mayıs günü başlayacağını söyledi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT – Rize ve çevresinde 10 Mayıs tarihinde yaş çay alımına başlamayı planlayan Çaykur’un 2007 yılı alım hedefi 650 bin ton ve üzeri. Konuyla ilgili açıklama yapan Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, “ Havaların iyi gitmesi halinde yaş çay alım kampanyasını 10 Mayıs tarihinde başlatmayı planlıyoruz. Kampanya için fabrikalarımızda başlattığımız revizyon ve yenileme çalışmalarımız son aşamalara gelmiştir. Çaykur olarak 10 Mayıs’ta alıma hazır olacağız. 2007 yılı içerisinde resmi hedefimiz 650 bin ton yaş çay yaprağı almaktır. Ancak bu resmi hedefimizin üstüne bir alım gerçekleştirmek istiyoruz. “ şeklinde konuştu.
Çaykur 2006 yılı yaş çay alım kampanyasını da xs10 Mayıs 2006 tarihinde açarak 17 Ekim tarihinde son tamamlamıştı. Çaykur 2006 yılında yaklaşım 210 bin yaş çay üreticisinden 627 bin ton yaş çay yaprağı almıştı Çaykur ayrıca 2006 yılında en güvenilir marka seçilerek Tüketici Kalite Ödülü Belgesi almaya hak kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum