1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yaşlı kadını mezardan çıkardılar!
Yaşlı kadını mezardan çıkardılar!

Yaşlı kadını mezardan çıkardılar!

İkizdere ilçesinde 2 yıl önce vefat eden 65 yaşındaki kadının mezarından çıkarıldığı anlaşıldı. Olayı, annesinin mezarında dua okumaya giden oğlu fark etti.

A+A-

İSMET KÖSOĞLU (Pazar53/Özel Haber) - Olayın yaşandığı İkizdere ilçesinin Zafer Mahallesi muhtarı İbrahim Kuy yaptığı açıklamada, 2005 yılı Ağustos ayında vefat eden 65 yaşındaki Fatma Mamati adlı kadının aile mezarlığına defnedildiğini belirterek, “2005 yılı Ağustos ayında vefat eden Ahmet Mamati’nin eşi Fatma Mamati adlı mahallemizin yaşlı kadınını buradaki aile mezarlığına defnettik. Yakın bir zamanda mahallemizdeki bir cenazeye katılmak için İstanbul’dan buraya gelen Fatma Mamati’nin oğlu, fatiha okumak için annesinin mezarlığına gidince mezarın açılmış olduğunu söyledi. Mezara gidenler olayı fark etmiş. Çevrede kefen parçaları ve ölüye ait saç parçaları bulunduğunu söylediler. Mezar tamamen boşmuş ve cesetten de her hangi bir ize bugüne kadar rastlanmadı. Oğlu da mezarlığı o vaziyette kapatarak düzeltti. Ama içinde ceset yokmuş. Zafer Mahallesi’ndeki aile mezarlığında yan yana 8 kişi yatıyor. Ancak bu mezarlıkta böyle bir olay yaşanmış.” dedi.
 
İkizdere Zafer Mahallesi Muhtarı İbrahim Kuy olayın İkizdere Emniyetine de intikal ettirildiğini ve polislerin mezarlığa giderek incelemede bulunduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum