1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Yattara, taraftarın ilgi odağı
Yattara, taraftarın ilgi odağı

Yattara, taraftarın ilgi odağı

Yeni sezon hazırlıklarını Gerede'de sürdüren Trabzonspor'da kampın ilgi odağı İbrahim Yattara oldu.

A+A-

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da kampın ilgi odağı İbrahim Yattara oldu. Bordo-mavili taraftarlar, Gineli yıldız ile yan yana gelebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Kendine has özelikleriyle ve yaptığı sempatik hareketlerle taraftarların gönlünde taht kuran Yattara'ya bordo-mavililer büyük ilgi gösteriyor.
Yeni transferleri görmek için Trabzonspor'un kamp yaptığı Dorukkaya Green Park Oteli'ne gelen Bordo-mavili taraftarlar, Gineli yıldız Yattara ile yan yana gelebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Gördüğü ilgi karşısında oldukça mutlu olduğu gözlenen Yattara, yeni sezonda sergileyeceği performansla taraftarların sevgisine karşılık vereceğini ifade etti. Dönemin başkanı Özkan Sümer tarafından Belçika'nın Antwerp kulübünden transfer edilen İbrahima Yattara, söz konusu sezonda yapılan ve en çok tartışılan transferlerden biri olmuştu.

Gerek attığı imza sonrası gerekse yeni takımı ile çıktığı ilk kamp dönemlerinde spor oteriteleri Gineli oyuncu konusunda kesin bir kaant yürütemedi.
Kimi 'Takım oyuncusu değil Trabzonspor'da başarılı olamaz' derken, kimileri ise 'Trabzonspor, çok iyi bir oyuncu transfer etti' şeklinde yorumlar yaptı.

Yattara, Trabzon'a ve Trabzonspor'a gün geçtikçe alıştı ve taraftarın sevgilisi durumuna geldi. Bordo-mavili kulüp, Gineli oyuncunun sözleşmesini iki kez uzattı. Taraftarların sevgilisi olan Yattara, 5 sezondur Trabzonspor formasını giyiyor. Bütün yapılan yorumların ardından bugünlere gelen Gineli oyuncu şimdilerde ise bordo-mavili kulüple özdeşleşmiş duruma geldi.

Trabzonspor taraftarı önce Ali Kemal'i sevdi, daha sonra komşu Gurcistan'dan gelen Şota'ya gönlünü verdi. Bordo-mavili taraftarların en son gözdesi ise İbrahima Yattara oldu.

Trabzonspor'a geldiği ilk dönemlerde görev yapan teknik direktörlerin gözüne fazla giremese de, taraftarın gönlünde taht kuran Yattara, daha sonra hocalarına da kendini ispatladı ve Trabzonspor'un vazgeçilmez oyuncuları arasında yerini aldı.

Samet Aybaba, Ziya Doğan, Turgay Semercioğlu, Ziya Doğan, Şenol Güneş, Vahid Halilhadziç, Sebastio Lazaroni ve Ersun Yanal gibi isimlerle çalışan Gineli oyuncu, yeni sezon hazırlıklarının sürdürüldüğü Gerede'de yapılan antrenmanlara geç kalması ile kampa damga vurdu.

İki kez antrenmana geç kalan oyuncu, ilkinde takım arkadaşları tarafından alkışlanırken, ikincisinde ise Ersun Yanal'dan fırça yedi.

Yattara'nın disiplinsiz tavırları devam etse de bordo-mavili taraftarların ilgisi görüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız