1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Yattara Almanları büyüledi...
Yattara Almanları büyüledi...

Yattara Almanları büyüledi...

Werder Bremen maçı sırasında Gineli yıldıza bayılan Almanlar işte bu teşhisi koydu:

A+A-

Trabzonspor'da 6. sezonunu geçiriyor İbrahima Yattara...
Geldiği günden beri herkes, “O aslında bir dünya starı olması gerekir ama devamlılığı yok” yorumunu yapıyorlardı.

İşte önceki akşam oynanan Werder Bremen maçında da aynı sorular soruldu.
Karşılaşmanın özellikle ilk yarısında gerek sağ, gerekse sol kanatta yaptığı mükemmel hareketlerle Alman ekibinin oyuncularının başını döndüren Yattara, bir de mükemmel gol pası verdi.
Bu futbolcunun yaptıklarını gören Alman teknik adamlar, futbolcular ve futbol yorumcuları, “Bu Yattara tam bir futbol sihirbazı... Ronaldinha'dan hiçbir farkı yok. Bu oyuncu neden Trabzonspor'da oynuyor? Niçin dünya futbolunun dev kulüplerinde oynamıyor” diye sormaktan kendilerini alamadılar.

Werder Bremen kurmaylarının hemen Yattara'nın ismini not ettikleri ve uzun bir takipten sonra transfer listesine almaya karar verdikleri de kaydedildi.

Ersun Yanal'ın Büyük Silahı
Almanları kendine hayran bırakan Yattara ile ilgili konuşan Teknik Direktör Ersun Yanal, bu futbolcunun oyun stilini değiştirdiğini belirterek, “Yattara Trabzonspor'da sevilen bir isim. Geçen sezon da iyi oynuyordu. Bu sezona da çok iyi başladı. Onun m aramızda devalılığı sağlamak istiyoruz. Artık sorumluluk alıyor. Farklı oynamaya başladı. Yattara şimdi pres yapıyor. Takımı çok seviyor. İyi oynarsa kariyeri adına iyi şeyler yapar. Ben de İbrahima Yattara'nın bir dünya starı olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak bunun için de devamlılığı olmalı” ifadelerini kullandı.

Yattara hem takımla, hem de kendiyle ilgili konuşurken, “Maçta kaptanlık bandını taktım ve kupa kazandık. Umarım hep böyle devam eder. Türkiye'de kupa alacağız. Şampiyonluk görmek istiyoruz. Umarım yeni sezonda bu olacak. Şu anda kafam Türkiye liglerinde... Konsantrasyonumuz şampiyonluk içindir” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum