1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. YATTARA GİTMEK İSTİYOR...
YATTARA GİTMEK İSTİYOR...

YATTARA GİTMEK İSTİYOR...

Trabzonspor'da Başkan Şener yönetimi acil olarak toplayıp Yattara konusunu tartıştı. Kendisinin de katıldığı toplantı sonrası Yattara'dan ilk açıklama:

A+A-

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahim Yattara, Trabzonspor'un Katar kulübü Al Saad'ın teklifini kabul etmesi halinde gitmek istediğini ama teklifin kabul edilmemesi durumunda kalıp futbolunu oynayacağını söyledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bu sabah yönetim kurulu üyeleri ve Başkan Sadri Şener ile bir araya gelen İbrahim Yattara, görüşme sonrası kendisine ait ciple tesislerden ayrıldı.

Uzun süre basın mensuplarını peşinde koşturan ve şehir turu sonrası onları atlatmayı başararak tesislere geri dönen Yattara, 2. kez tesislerden çıkışı sırasında basın mensuplarına açıklama yapmak zorunda kaldı.

Yattara, kendisini takip eden basın mensuplarına, "Beni niye takip ediyorsunuz. Ben size ne konuşayım şimdi. Trabzonspor kabul ederse ben gideceğim. Ama kabul etmez bırakmazsa kalacağım. Ben hiçbir şey söylemiyorum şu anda. İki taraf görüşüp karar verdikten sonra konuşacağım" dedi.

DAHA SONRA BASININ KARŞISINA ÇIKTI
Daha sonra Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenleyen Gineli yıldız Yattara, Katar'ın Al Saad takımından gelen teklifin hem kendisi hem de Trabzonspor için kazançlı bir teklif olduğunu söyledi.

Al Saad takımının çok iyi bir teklifle geldiğini kaydeden Yattara, "Hem benim hem de Trabzonspor kazanacağı için çok mutluyum. Ben gitmek istiyorum. Şu an yönetimin cevabını bekliyorum. Kulüp kabul ederse giderim. Son kararı kulüp verecek" diye konuştu.

Trabzonspor'u çok sevdiğini ve 5 yıldır burada top koşturduğunu belirten Yattara, Beşiktaş ve Denizlispor maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyemediğini ve bunun arkasında başka bir şey aranmamasını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum