1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Yattara için son 1 günlük süre!
Yattara için son 1 günlük süre!

Yattara için son 1 günlük süre!

Katar'ın Al Sadd takımı, Yattara'nın parasını yatırmadı. Trabzonspor, 1 gün içinde para yatmazsa transferin gündemden kalkacağını açıkladı!

A+A-

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Katar'ın Al Sadd takımına İbrahim Yattara'nın transferinden kaynaklanan bedeli yatırması için yarın akşama kadar süre verdiklerini belirterek, Katar kulübünün parayı yatırmaması durumunda bu transferin gündemden kalkacağını söyledi.

İbrahim Yattara'nın kendi talebi üzerine transferinin gündeme geldiğini belirten Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu "Yattara'nın kendi talebi üzerine bu transfer Trabzonspor'un gündemine geldi. Bu transferin gerçekleşmesi için Katar'ın Al Sadd Kulübü, transfer bedelini Trabzonspor'un hesabına aktarması gerekiyor. Yarın akşama kadar Katar kulübüne süre verdik. Bu süre zarfından belirlenen transfer bedeli Trabzonspor'un hesabına yatırmada bir aksama olur ise bu transfer gündemden kalkmış olacak. Bu arada da İbrahim Yattara'nın sakatlığı düzelmiş olacak ve kadroya girip girmeyeceğine ise teknik direktör Ersun Yanal karar verecek" dedi.

Trabzonspor'un İbrahim Yattara'nın transferi konusunda bir tasarrufu olmadığını iddia eden Hayrettin Hacısalihoglu, "Kamuoyuna yansıtıldığı gibi bu transfer Trabzonspor'un talebi doğrultusunda gündeme gelmemiştir. Tamamen oyuncunun ısrarlı talebi, kendisinin gitmek istemesi üzerine gündeme gelmiştir. Yattara'nın bu konuda çok belirgin olarak gitme arzusu üzerine bu transfer gündeme gelmiştir. İbrahim Yattara'nın transferinin olup olmayacağı henüz belli değil. Transfer olayı gündemden kalktığı zaman oyuncuya ceza verip vermeyeceğimizi konusunda bir karar vereceğiz" diye konuştu.

"SAHADAKİ OYUN BİZLERİ DE MEMNUN ETMİYOR"
Trabzonspor'un bu sezon puan açısında çok iyi bir durumda olduğunu belirten Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "Ama maalesef sahada oynanan oyun yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları memnun etmiyor. Bunda en önemli etkenlerden bir tanesi takımın yeni olması, oyuncuların bir birlerinin açıklarını kapatacak kadar bir birlerini tanımamış olmalarıdır. Her geçen gün bu düzelerek devam edecektir. Bu dönemi en az kayıpla geçmek sevindirici. Bu durumu şansa bağlamamak lazım. Oyuncuların kazanma arzusu, inancı ve teknik kadronun bu konudaki motivasyonunu da değerlendirmek lazım. Yoksa bunları sadece şansa kazanılmış puanlar olarak görmemek lazım" şeklinde konuştu.

"HALİMİZE ŞÜKREDİYORUZ"
Büyük takımların durumlarına baktıkça hallerine şükrettiklerini belirten Hacısalihoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Oynanan oyun bizleri mutlu etmiyor. Daha iyi olmasını arzu ediyoruz. Neticeler kadar, taraftarların da futboldan zevk olmaları gerekiyor. Zaman zaman istediğiniz oyunu oynayamayabiliyorsunuz. Bizim dışımızdaki büyük takımların da aksaklıkları oluyor. Diğer takımların da durumları ortada biz halimize şükrediyoruz. Bu dönemi hiç değilse kayıpsız olarak tamamladık. Bir takımın zirvede olabilmesi için motivasyonu, oyuncuların bir birlerini tamamlaması kadar rakiplerin de durumları ve konumları önemli. Siz puan kazanırken onlar kaybediyor. Biz bu dönemi yaşıyoruz. Sezon sonuna kadar bu inanç ve azimle yolumuza devam etmek istiyoruz. Doğru işler yapmaya çalışıyoruz. Allah da doğru işleri yapanlara yardım eder diye düşünüyoruz."

Hayrettin Hacısalihoğlu, profesyonel kulüplerde transfer çalışmalarının bitmeyeceğini belirterek, "Elinizdeki oyunculara çok astronomik rakamlarla transfer bedeli vermek isteyen kulüpler olabilir. Bir mevkiide sakatlık olabilir. Teknik heyetin isteği olabilir. Ara transfer dönemi olmadığı için Trabzonspor olarak belirlediğimiz bir transfer yok. Ocak ayında Trabzonspor'un ihtiyaçları neyi gerektiriyorsa onu yapacağız" dedi.

"GALATASARAY'I YENİP YOLA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"
Deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçına da değinen Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalioglu, "Galatasaray'ın Bursaspor'a mağlup olması, bizim namağlup olarak yolumuza devam etmemiz, bu maçın farklı olacağı anlamı taşımaz. Her iki takım için de bu durum önemli değil. Büyük takımların kendi aralarında yaptıklar maçlar her türlü neticeye açıktır. O nedenle Trabzonspor'un sürekli kazanmış olması, Galatasaray'ın tökezlemiş olması o kadar önemli değil. Maçın başladığı dakikadan itibaren takımların inançları ve kazanma arzuları sonuçta belirleyici olur. Sezon başından beri sürdürdüğümüz kazanma arzusunu ve inancını Galatasaray karşısında da sürdürüp 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz. Lig uzun bir maraton, bu maratonda kazanmanın yanı sıra beraberlik ve mağlubiyette olacaktır. Sonuçta zirvede olmak istiyoruz. Zirvedeki yerimizi, bizim performansımızın dışında rakiplerimizin kaybedeceği puanlar ve yaşayacağı aksaklıklar da belirleyici olacak. Bu sezon tamamlandığında Trabzonspor olarak ilk hedefimiz Avrupa Kupaları'nda yer almaktır" açıklamasında bulundu.

Hacısalihoğlu, Galatasaray maçının primi ile ilgili olarak ise, "Galatasaray maçına özel olarak belirlediğimiz bir prim yok. Rakibin durumuna göre bunu belirliyoruz. Yönetim kurulumuzun ve başkanımızın görüşleri doğrultusunda Galatasaray maçı öncesinde bir prim belirlemesi yapacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum