1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Yattara şampiyonluk istiyor
Yattara şampiyonluk istiyor

Yattara şampiyonluk istiyor

“Artık sabrım kalmadı” diyen Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahima Yattara, "Artık şampiyonluk şart oldu" dedi.

A+A-

UMUT'A SERVİS YAPTI
Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, “Artık sabrım kalmadı” derken, bu sezon bordo-mavili takımda şampiyonluk yaşamak istediğini tekrarladı.
Yıldız oyuncu, İstanbul Olimpiyat Stadı'ndaki muhteşem atmosferi gördükten sonra Trabzonspor'un şampiyonluğu ne kadar çok hak ettiğini daha iyi anladığını söyledi.
Almanya kampındaki hazırlık maçlarında iyi bir performans ortaya koyan Yattara, önceki gece 1-0 galip geldikleri Clup Brugge maçında oynadığı oyun ve Umut'a yaptığı asistle göz doldurdu.

ORTAK HEDEFİMİZ?
Belçika ekibi Clup Brugge ile güzel bir karşılaşma yaptıklarını kaydeden Yattara, ''Taraftarlarımızı sevindirdiğimiz için mutluyuz. Transferlerle adeta yeni bir takım oluşturuldu. Şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istiyorum. Artık camianın bu yönde sabrı kalmadı'' dedi.
Yeni bir takım olduklarını ve her geçen gün daha iyiye gittiklerini ifade eden Gineli futbolcu, ilerleyen günlerde daha da iyi olacaklarına inandıklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız