1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Yattara Trabzon'dan gidecek mi?
Yattara Trabzon'dan gidecek mi?

Yattara Trabzon'dan gidecek mi?

Trabzonspor'da Gineli yıldız Yattara'ya Katar'dan 10 milyon euroluk transfer teklifinin geldiği ortaya çıktı.

A+A-

Trabzonspor'da Gineli yıldız Yattara'ya Katar'dan 10 milyon euroluk transfer teklifinin geldiği ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Yattara teklifin kendisi için oldukça cazip olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un yıldızı Yattara'ya Katar'dan müthiş teklif. Gineli futbolcuyu transfer etmek isteyen Katar kulübü El Sadr 'ın Trabzonspor'a bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro teklif ettiği bildirildi. Katar kulübü, Yattara'ya ise yılda 2 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme önerdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yattara, Katar'ın Al Sadd kulübünden gelen teklifin çok cazip olduğunu ve transferin gerçekleşmesi durumunda hem kendisinin hem de Trabzonspor'un bundan çok karlı çıkacağını söyledi. Yattara'nın bu sözleri teklife sıcak baktığı şeklinde algılandı.

YATTARA'NIN SATILMASI GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Gineli oyuncu İbrahima Yattara'nın satılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.

Şener, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, transfer döneminde olunmadığını ve bu nedenle satılacak herhangi bir oyuncunun yerine kadroyu tamamlama imkanının bulunmadığını belirtti.

Bu nedenle Yattara'nın satılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade eden Şener, şunları kaydetti:

''Yattara da dahil olmak üzere kadroda son derece kaliteli futbolcular var ve bunlara talep gelmesini de doğal görüyoruz. Ancak gerçekçi olmak zorundayız. Şu anda transfer döneminde değiliz. Bir oyuncuyu elden çıkartırken yerine yenisini koyabilecek imkanı da oluşturmalısınız. İçinde bulunduğumuz süreçte bunu gerçekleştirmemiz kurallar dahilinde mümkün değil. Öyleyse gereksiz spekülasyonlarla kimse kafaları karıştırmaya çalışmasın. Biz oynayacağımız maçları düşünüyoruz.''

Şener, farklı gündemlerle enerjilerini harcamak istemediklerini, taraftarların da bu durumun bilincinde olmasını istediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız