1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Yattara ve Barış 3 yıllık imza attı
Yattara ve Barış 3 yıllık imza attı

Yattara ve Barış 3 yıllık imza attı

Trabzonspor'da iç transferde Yattara ve Barış Memiş ile 3'er yıllık sözleşme imzalandı.

A+A-

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu da hazır bulunurken, Yattara ve Barış Memiş kendilerini 3'er yıl daha Trabzonspor'lu yapan sözleşmeleri imzaladılar.
İlk imzayı atan Yattara, Trabzonspor'da 3 yıl daha kalmaktan çok mutlu olduğunu belirterek her şeyini Trabzonspor'da kazandığını söyledi. Futbol hayatı boyunca ilk defa bir takımda bu kadar uzun bir süre kaldığını belirten Yattara, "Trabzon'da çok mutluyum, her şeyimi burada kazandım. Burada şampiyonluk görmek istiyorum. 5 yıldır buradayım ve 3 sezon daha kalacağım. Şampiyonluk görürsem bana yeter. O zaman kariyerim de çok iyi yere gelir" dedi.

Başkan Sadri Şener ise daha iyi bir kadro oluşturmak için çalıştıklarını belirterek iç transferde Yattara ve Barış Memiş gibi 2 değerli oyuncu ile sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Başkan Şener, fiyatların artmaması için çalışmaların gizlilik içinde yürütüldüğünü vurguladı. Zaman zaman basın mensuplarının sorularını esprili cevaplar veren Şener, "Yattara ve Barış ile neden basın önünde sözleşme imzaladınız?" şeklindeki bir soruya, "Yattara ve Barış ile gazetelerde çıksın diye basın önünde sözleşme imzaladık" diye karşılık verdi.
Yattara'nın küçük yaşlarda keşfedilip Trabzon'a getirildiğini, Barış Memiş'in ise Trabzonspor'un alt yapısından yetiştiğini belirten Sadri Şener, dış transferde de önemli çalışmalar yürüttüklerini belirterek şunları söyledi:
"Dış transferde son aşamaya geldik. Almanya'daki Ceyhun, maçının ardından Trabzon'a gelecek. Önümüzdeki hafta Rukavina ile sözleşmeyi yaparız. Colman'ın kulübüyle imzaladık ve kendisiyle de anlaştık ancak ailevi nedenleri var. Daniel Majstorovic önümüzdeki hafta içinde buraya gelecek, onla da anlaştık. Giray ve Selçuk ile de anlaştık. Ama bunların hepsinin bonservisi var. İkisini almak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Florin Cernat ile ilgili hocamız araştırma yapıyor. Futbolcuyla ilgili
herhangi bir sıkıntı yok. Kendisi zaten Hajduk Split'te kiralık oynuyor. Hoca son kararı verirse bir Kiev seferi yapacağız. Kaleci transferini ise en sona bırakıyoruz. Yattara'yı yabancı saymak mecburiyetindeyiz. Bir tane rezerv bırakıyoruz. Diğerlerini tamamlayacağız."
Fenerbahçe maçıyla ilgili görüşlerini açıklayan Başkan Şener, "Türkiye'nin en önemli derbilerinden bir tanesi. Bizim için de önemli bir maç. Bu maçtan galibiyetle ayrılırsak sonra transfere daha keyifle çıkarız" dedi.
Hüseyin'le de 3 yıllığını anlaştıklarını ifade eden Şener, "Onlarla ilgili konuları Fenerbahçe maçından sonra hocaya sorarsak daha şık olur. Hiçbirinin hakkını yemeden konuşmamız lazım. Çok ciddi transferler yapıyoruz ve herkesin kendine göre hesapları var. Ondan sonra söylersek daha şık olur. Hüseyin'le herhangi bir pürüz yok. Kendisiyle 3 yıllığına anlaştık" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız