1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Yattara ve Barış'a tehdit gibi uyarı
Yattara ve Barış'a tehdit gibi uyarı

Yattara ve Barış'a tehdit gibi uyarı

Trabzonspor Gerede kampının 4. gününde şu sıralarda ilk idmanını yapıyor. İşte idmandan son dakika gelişmeler CANLI

A+A-

Bordo mavili oyuncuların saat 10:45'te sahaya çıkıp streçingle başlaması gerekirken Barış Memiş ve İbrahima Yattara yine geç kaldı.

Sahaya geç gelen oyuncularının takıma katılmasına müsaade etmeyen Ersun Yanal onları kenara çekti ve yardımcılarını da yanına alarak “Bir daha olmayacak. Siz de izin vermeyeceksiniz. Ceza ile bir şeyler halledilmez. Kafaları değişmek lazım. Bir daha olursa sizi idmana almayacağım” diyerek çok sert uyarılarda bulundu.
 
Bordo mavili takım şu an toplu halde kondisyon çalışması yapıyor. Ancak dikkati çeken önemli bir husus var; o da şu… Trabzonsopor'un Gerede kampında en zayıf halka da bu iki oyuncuydu.

Daha önceki idmanlarda hem katılımları, performansları, hem de ciddiyetleri ile en negatif görünen iki oyuncu Yattara ve Barış'tı. Bu nedenle Yanal'ın tepkisi daha da sert oldu. Barış idmanlarda son derece isteksiz ve formu düşük bir görüntü sergilerken Yattara bu son vakası ile 5. kez idmana geç kalmış oldu…
HAKAN DEĞİRMENCİ (GEREDE)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum