1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Yattara'nın gözünü şişirdiler!
Yattara'nın gözünü şişirdiler!

Yattara'nın gözünü şişirdiler!

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu İbrahim Yattara'nın ismi olaylarla anılmaya devam ediyor. Yattara Trabzon'da bu defa taraftarlarca tartaklandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 20.00 sıralarında Moloz mevkiindeki pazar yerine arabasıyla gelen İbrahim Yattara, yoğun trafik sonrası aracıyla durmak zorunda kaldı. Arabasında trafiğin açılmasını beklediği sırada yanına yaklaşan iki kişi Gineli oyuncuya, "Neden oynamıyorsun?, kamplara neden geç katılıyorsun?" şeklinde sorular yöneltti. Bu sorulara el kol hareketleriyle tepki gösteren Yattara'ya soru soranlardan biri oyuncuya yumruk attı. Yanağına ve kaşına yumruk gelen Yattara'yı çevredeki
vatandaşlar dayak yemekten kurtardı. Olay büyümeden engellenirken, Yattara'ya saldırıda bulunan kişiler olay yerinden uzaklaştırıldı.
Trabzonspor'un Arnavutluk'un Vllaznia takımıyla oynayacağı UEFA Inter-Toto Kupası 2. tur rövanş maçı için bugün Arnavutluk'a giden kafilede bulunan İbrahim Yattara'nın yüzündeki darp izlerini gizlemek için güneş gözlüğü taktığı iddialarını gündeme getirdi.
Öte yandan Trabzonspor Kulübü, saldırıyla ilgili olarak resmi internet sitesinde kınama mesajı yayımladı. Yayınlanan mesajda "İbrahim Yattara'nın otomobiliyle birlikte durduğu sırada yaşanan bir yanlış anlama dolayısıyla maruz kaldığı talihsiz olayı tasvip etmemiz mümkün değildir. Her ne sebeple olursa olsun Trabzonumuz'a ve Trabzonsporumuz'a zarar vereceğini düşündüğümüz bu olayı kınıyor, tekrarlanmamasını temenni ediyor, oyuncumuza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız