1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Yavru kedilerin dondurma keyfi!
Yavru kedilerin dondurma keyfi!

Yavru kedilerin dondurma keyfi!

Artvin'de ormanlık alan, cadde ve sokaklarda bulunan başı boş yavru kedilerin dondurma yalayarak serinlemeye çalışması görenleri şaşırtıyor.

A+A-

Şavşat ilçesindeki 9 yaşındaki Mutlu Taştan isimli çocuk, harçlığıyla aldığı dondurmaları sokaklarda yaşayan yavru kedilerle paylaşıyor. Kedi yavrularına acıdığını ve babasından aldığı harçlıkları kedilere harcadığını söyleyen küçük çocuk, kedilerin dondurmayı zevkle yediğini söyledi. Şavşat Efkar Tepesi'nde bulunan Efkar Tepesi aile çay bahçesi ve dinlenme tesisi sahipleri ve çalışanları da yavru kedilere özenle bakıyor.

Tesis sahibi Erkan Özkan, "Ormanlık alana başıboş bırakılan kedi yavruları genellikle buraya geliyor. Bizlerde kovalamak yerine onlara bakıyoruz. Mutlu Taştan'ın harçlığıyla aldığı dondurmayı kedi yavrularına yedirdiğine tanık olduk. Minik öğrenciye biz de artık iki adet dondurma vereceğiz ve hiçbir ücret almayacağız. Küçük çocuğun bu tutumu herkese ve bu kedi yavrularını sokağa atanlara örnek olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız