1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yavuz Bahadıroğlu Pazar'a geliyor
Yavuz Bahadıroğlu Pazar'a geliyor

Yavuz Bahadıroğlu Pazar'a geliyor

Aslen Pazarlı olan ünlü yazar Yavuz Bahadıroğlu, Cuma günü Pazar Belediye Salonu'nda katılacağı programda bir de konferans verecek.

A+A-

Yazar, tarihçi, gazeteci, radyo programcısı Yavuz Bahadıroğlu, 20 Mart Cuma günü Rize'nin Pazar ilçesinde, Pazar Diyanet-Sen Temsilciliği tarafından tertiplenen 'Çanakkale Şehitlerini Anma Gecesi'ne katılarak bir konferans verecek.

Gerçek adı Niyazi Birinci olan ve 1945 yılında Pazar'da doğan yazar, Asıl çıkışını Yavuz Bahadıroğlu ismiyle yazdığı romanlarla yaptı. İlk romanı 'Sunguroğlu' ve ardından yazdığı 'Buhara Yanıyor', ülkenin en çok satan romanları oldu.
Genelde Osmanlı'nın çeşitli dönemlerini ele alan otuzu aşkın romanı olan Bahadıroğlu'nun son çıkan kitaplarından biri ise 'Biz Osmanlıyız'.

20 Mart Cuma günü Pazar Belediye Kültür Salonu'nda, saat 18,00'de Kur'an-ı Kerim okunarak başlayacak 'Çanakkale Şehitlerini Anma Gecesi'nde Bahadıroğlu, vereceği konferansın ardından kitaplarını imzalayacak. Gecede ayrıca şehitler için okutulan hatmi şerifin de duası yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum