1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yavuz Bahadıroğlu Pazar'da konferans verecek
Yavuz Bahadıroğlu Pazar'da konferans verecek

Yavuz Bahadıroğlu Pazar'da konferans verecek

Ünlü tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu, Perşembe günü Pazar Belediye Kültür Salonu'nda ‘İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi’ konulu bir konferans verecek.

A+A-

Yazar, tarihçi, gazeteci, radyo TV programcısı Yavuz Bahadıroğlu, 22 Mart Perşembe günü Rize'nin Pazar ilçesinde, Pazar Diyanet-Sen Temsilciliği tarafından tertiplenen 'Çanakkale Şehitlerini Anma Programı’na katılarak ‘İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi’ konulu bir konferans verecek.

Saat 13,00'de Kur'an-ı Kerim okunarak başlayacak 'Çanakkale Şehitlerini Anma Programı’nda Bahadıroğlu, vereceği konferansın ardından kitaplarını imzalayacak.

Gerçek adı Niyazi Birinci olan ve 1945 yılında Pazar'da doğan yazar, Asıl çıkışını Yavuz Bahadıroğlu ismiyle yazdığı romanlarla yaptı. İlk romanı 'Sunguroğlu' ve ardından yazdığı 'Buhara Yanıyor', ülkenin en çok satan romanları oldu.

Genelde Osmanlı'nın çeşitli dönemlerini ele alan otuzu aşkın romanı olan Bahadıroğlu'nun son çıkan kitaplarından biri ise 'Biz Osmanlıyız'.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum