1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yavuz Bahadıroğlu'ndan konferans
Yavuz Bahadıroğlu'ndan konferans

Yavuz Bahadıroğlu'ndan konferans

Pazar'daki Çanakkale Şehitleri'ni anma programında konuşan ünlü yazar Yavuz Bahadıroğlu, birlik ve beraberliğin adresinin Çanakkale olduğunu söyledi.

A+A-

Pazar Diyanet-Sen Temsilciliği tarafından tertiplenen, Çanakkale Şehitlerini Anma Gecesi, Pazar Belediye Kültür ve Düğün Salonu’nda yapıldı.

Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Ahmet Basa, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çoğunluğu bayanlardan oluşan kalabalık bir vatandaş topluluğunun iştirak ettiği geceye Kur’an-ı Kerim okunarak başlandı.

Açılış konuşmasını yapan Diyanet-Sen Pazar Temsilcisi Cemal Taşçı, Çanakkale ruhunun her daim yaşatılması ve sıcak tutulması gerektiğini belirterek, programa katılanlara teşekkür etti.

28294

Daha sonra kürsüye gelen ünlü yazar Yavuz Bahadıroğlu, kendisinin birçok radyo, TV ve gazetede yazı yazması ve konferanslara gitmesi nedeniyle kürsü tecrübesi olduğunu ifade ederek, “Buna rağmen kendi memleketim Pazar’da sizlerin karşısında heyecanlanmamak mümkün değil. Burada, birçok tanıdığım ile hasbıhal etme, görüşme fırsatı buldum, çok memnun oldum.” dedi.

28295

Çanakkale destanının kısa konferanslarla anlatılamayacak kadar uzun teferruatları bulunduğuna dikkat çeken yazar Bahadıroğlu, “Çanakkale, birlik ve beraberliğin toplumsal adresidir. Çanakkale, farklı etnik kökenlerden gelen insanların aynı amaç uğruna şehit oldukları yerdir. Bunun içindir ki ülkenin her noktasında aynı coşkuyla kutlanmaktadır. Yani Çanakkale zaferinin öncelikli özelliği birlik ve beraberliğin adresi olmasıdır. Böylesi adreslere çok ihtiyacımız var. Birlik ve beraberliğin adresini soruyorsanız orası Çanakkale’dir, onun için Çanakkale çok önemlidir.” diye konuştu.
Bahadıroğlu, konferansın ardından kitaplarını imzaladı.

vid.jpg HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum