1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yaz Kuran Kurslarına hazırlık
Yaz Kuran Kurslarına hazırlık

Yaz Kuran Kurslarına hazırlık

Yaz Kuran kurslarında görev alacak imam hatiplere Rize İlahiyat Fakültesi'nden Doç. Ahmet Koç'un da katıldığı bir eğitim semineri verildi.

A+A-

Pazar müftülüğü yaz kuran kurslarında öğrencilere ders verecek imamlara eğitim amaçlı bir seminer düzenledi. Seminere Rize İlahiyat Fakültesinden Doç. Ahmet Koç konuşmacı olarak katıldı.
Pazar Müftüsü Kemalettin Aksoy, Okulların tatile girmesi nedeniyle ilköğretim 5. sınıftan itibaren öğrencilerin kendileri ve velilerinin isteği üzerine başlatacakları yaz eğitim kursu için önceden imamları bilgilendirmek amacıyla bir seminer düzenlediklerini belirterek,

 “Bu kurslarda, öğreticilere nasıl ders verilmesi gerektiğini ve müfredatların nasıl işlemesi gerektiği Rize İlahiyat Fakültesi’nden Sayın Doç. Ahmet Koç tarafından anlatıldı. Bütün cami ve kuran kurslarında yaz derslerine 25 Haziran’dan itibaren başlayarak, 24 Ağustos gününe kadar devam edilecek. Kurslar haftanın 5 günü olmak üzere günde 3 saat devam edecek. Kuran-ı kerim başta olmak üzere namaz süreleri, duaları ve ibadet, ahlak dersleri verilecek. Bu kurslarda müftülük personeli ve imamlar ile kuran kursu öğreticileri görev alacaklar” diye konuştu. (Naci GÜVEN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum