1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yazıcı Pazar'da teşkilatla bir araya geldi
Yazıcı Pazar'da teşkilatla bir araya geldi

Yazıcı Pazar'da teşkilatla bir araya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Pazar'da ilçe teşkilatıyla bir araya geldi, Başkan Adayı Ekrem Kılıç'a destek verdi.

A+A-

AK Parti Pazar İlçe teşkilatıyla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı “Türk siyasetinde marka değeri olan tek parti var o parti AK Parti’dir. Bizler de marka değeri olan bu partinin mensuplarıyız. AK Parti hepimizin” dedi.

alon2.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksektepe, AK Parti Rize İl Başkan Vekili Yunus Çoruh,İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Mandev, Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Belediye Başkan adayı Ekrem Kılıç, Belediye Başkan aday adayları ile birlikte AK Parti Pazar üç kademe ilçe teşkilatıyla bir araya geldi.

yzc3-002.jpg

“AK Partinin siyasetinin temelinde millet vardır”
Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı Yerel seçimlere 3,4 gün kaldığını belirterek; “İnşallah ayın 31’inde bütün Türkiye’de Belediye seçimlerini gerçekleştireceğiz. Seçimler demokrasinin en önemli aracıdır. Çünkü millet egemenlik hakkını seçimler aracılığıyla kullanır vekâlet verir. Egemenliğin sahibi sizsiniz millettir. Egemenlik millete aittir, kayıtsız şartsız milletindir. Onun için hep hatırlatırız AK Partinin siyasetinin temelinde millet vardır. Milleti temsilen liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 14 Ağustos 2001’den bu yana yola çıkmış durmak yok diyerek koşturuyoruz. Seçimler teşkilatımızın çalışmalarının ürüne dönüştüğü bir anlamda da hasat süreçleridir. Siyasi partiler egemenliğin sahibi milletin önüne çıkar. Siyasi partiler kadrolar ile birlikte iktidardaysalar icraatlarıyla birlikte referanslar oluşturur. Bütün icraatları referansları arkasındadır. Diğer partilerde argümanlarında ne varsa milletin önüne çıkarlar, kendilerini anlatırlar. Bu anlamda. Türk siyasetinde marka değeri olan tek parti var o parti AK Parti’dir. Bizler de marka değeri olan bu partinin mensuplarıyız. AK Parti hepimizin” ifadelerini kullandı.

“Her yönetim sorumluluğunu üstlendiğimiz yerde mutlaka bir iz, bir eser bırakıyoruz”
Son 20 yıldır Türkiye’de yönetim sorumluluğunun AK Parti’de olduğunu ifade eden Yazıcı “Hem merkezi hükümette hem de yerel olarak çok yaygın bir kesimde Türkiye’yi biz yönetiyoruz. Yönetim sorumluluğu bizde. Her yönetim sorumluluğunu üstlendiğimiz yerde mutlaka bir iz, bir eser bırakıyoruz. Hizmet ve eser siyaseti yapan bir partiyiz aynı zamanda. Siyasette milletin hukukunu korumak, insanımızın hayat standardını yükseltmek, önündeki sosyoekonomik engelleri ortadan kaldırmak için Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bir araya gelmiş kadrolarız. Türkiye’ye hep birlikte yapmış olduğumuz kazanımların arkasında AK Parti teşkilatlarında görev üstlenmiş, yer almış, ‘ben de varım’ demiş her ferdin haklılık ve payı var. Yapılan tüm projelerde destek verip yağmur çamur demeden çalışma gösteren her arkadaşımızın payı var, emeği var. Biz böyle yürüyoruz. Marka değeri yüksek AK Parti icraatlarıyla bize yetki verilen şehirleri değiştirdik dönüştürdük, hem de Türkiye’nin tamamını değiştirdik, dönüştürdük ve Türkiye’ye büyük kazanımlar sağladık. Bunların arkasında teşkilatın her kademesinde görev alan gece gündüz demeden çalışan her birinizin payı var katkısı var.” dedi.

“Başkan adayımıza destek vermek için herkese mutlaka ulaşmamız gerekiyor”
Pazar’da AK Parti Belediyeciliğinin Ekrem Kılıç’ın projeleriyle şahlanacağını belirten Yazıcı “Bize yetki verilen Belediyelerde icraatlarımız ortada. Hem eser siyasetini hem gönül belediyeciliğini ortaya koyduk. Pazar’da Başkan adayımız Ekrem Kılıç vizyoner projeleriyle ilçemizin çehresini değiştirmekte kararlı. Başkan adayımıza destek vermek için herkese mutlaka ulaşmamız gerekiyor. Erişemediğimiz ulaşamadığımız vatandaşımız olmamalı. Bu seçimler önemli Türkiye’nin ikinci yüzyılının ilk seçimi. Dolayısıyla yeni Türkiye’nin ikinci yüzyılını inşa ederken bu seçimden başarıyla çıkmış bir parti olarak, başarıyla çıkmış bir Rize olarak ve başarıyla çıkmış bir Pazar olarak girmeliyiz” diye konuştu.

ekrem1-005.jpg

Başkan Adayı Kılıç’tan teşekkür

AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç da yaptığı konuşmada, “ İlçe başkanımız, belediye başkanımız, ilçe yönetimimiz, kadın ve gençlik kollarımız, belediye ve il genel meclisi adaylarımız ile birlikte yoğun tempoda ve insanın yorulmasına engel olan bir uyumla çalışmaya devam ediyoruz. Hepsine müteşekkirim. Aynı zamanda sayın genel başkan yardımcımız ve siz değerli hazirunun önünde aday adaylığı sürecinde verdiğimiz birliktelik sözüne sadık kalarak bizi bir an yalnız bırakmayan diğer aday adayı arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Onların bütün güçleriyle yanımızda yer almaları, fikir ve tecrübeleri ile bizleri beslemeleri neticesinde ortaya çıkan sinerji sayesinde halkımızın ortak kanaatte buluşmasının hızlandığını düşünüyorum. Şükürler olsun 40 yılda halkımıza “Reis Ekrem sözünü tutar” inancını vermişiz. Ak Partimizin de hizmet ve eser üretme arzu ve tecrübesinden kimsenin şüphesi yoktur. Bu birlikteliğin pazarlarımıza Büyük kazanımlar sağlayacağını halkımız görmektedir. Seçiminde bu doğrultu yapacağından, yani bizden yana tutum sergileyeceğinden hiç şüphem yoktur. Allah’ın izniyle ipi göğüsleyen biz olacağız. Memleketimize hizmet ve eser kazandırmak noktasında büyük faydalar sağlayacağımıza inancım tamdır. Biz bu yola pazara hizmetkâr olmak için çıktık; bizim mesuliyetimiz yola çıkmak ve yolda olduğumuzu göstermektir. Biz zaferden değil seferden sorumlu olduğumuz bilincinde olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz.  Beş vakit duamız Mevla’mın Pazarımız için hayırlı olanı nasip etmesidir.  Sayın Genel başkan yardımcımız Hayati beye program hasebiyle şükranlarımı sunuyorum. Kıymetli büyüğümüzün gerek Sn. Cumhurbaşkanımızın uzun yıllardır devam eden yakın mesai arkadaşlığı, gerek hizmet yolunda vekillikten bakanlığa sürdürdüğü birçok görevle edinmiş olduğu bilgi birikim tecrübe ve güç ile her daim destekçimiz olacağını bilmek bizi ziyadeyle memnun ediyor. Hizmet üretme aşkıyla Sayın Bakanımız ve vekillerimize olacağı gibi; Pazar ve pazarlı adına Rize’nin evladı siz büyüğümüzün de her daim kapısını aşındıracağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Allah nasip ederse görev sürem boyunca Pazar’a ve Pazarlı’ya devletin ve hükümetin bütün imkânlarından faydalanabilmesi için hizmetkâr olacağım.” dedi.

kandemir-002.jpg

İlçe Başkanı Kandemir’den değerlendirmeler

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir de seçim süreciyle ilgili yaptıkları çalışmalarla ilgili şunları söyledi: “Partimizce seçim startı verildiği andan itibaren her gün daha yüksek bir performansla yol almaya devam ediyoruz. Çalışmalarımız sandıklardan kesin sonuçları alana kadar aynı tempoyla devam edecektir. İlçemizde bulunan 110 sandıkta sandık başkanlarımız, müşahitlerimiz okul/kat görevlilerimiz ve yedek görevli arkadaşlarımız ile birlikte 958 kişilik kadromuz ile yarın sabah seçim olacakmış gibi 31 Mart seçimlerine eksiksiz şekilde hazırız. Görevli olan arkadaşlarımızın hukuki açıdan bilgilendirmeleri İl Başkanlığımız tarafından yapılan toplantılarla, bizlerin yürüttüğü parti içi eğitim ve birebir soru-cevaplarla tamamlanmıştır. Tam kadro seçim gününü beklemekteyiz. Pazar halkımızın partimize olan teveccühü daha önceki seçimlerle de ortadadır. Bu ilgiyi muhafaza etmek için canhıraş çalışıyoruz. Seçimi kazanmakla alakalı hiç şüphemizin olmadığı gibi, seçimin yapılan tüm çalışmalarla birlikte sandıkta kazanılacağı bilinciyle çalışmalarımıza bir an rehavete müsaade etmeden devam etmekteyiz. Kapı kapı dolaşıp sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmıyoruz. Seçmenimizde varsa gönül kırgınlıkları gidermek için mücadele ediyoruz. Dertlerini dinliyoruz çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yoğun seçim sürecinde mutlaka iletişime geçemediğimiz vatandaşlarımız olacaktır siz başkanlarım ve teşkilatımın huzurunda seslenmek ve bir söz vermek istiyorum. Seçim sürecinde yetişemez ve bir araya gelemesek de mutlaka seçimden sonra bir araya geleceğiz; oluşan eksikliği ya da kırgınlığın gidermek için üzerimize ne düşüyorsa yerine getireceğimizden hiç şüpheniz olmasın, çözümün bizlerde olduğunu unutmayın isterim. Bilhassa Hükümetimizin gücüyle Pazar’ımızı marka şehir yapma adına fayda sağlayacak eser siyaseti yürütecek ancak AK kadrolardır. Seçmenimiz bu kadrolara destek verdiği sürece Pazar’ımız ve Pazarlı’mızın kazanacağından hiç şüpheniz olmasın.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum